Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım kardeşlerim..bana müsade..çok yorgun hissediyorum..biraz dinleneyim..hepinizi çok seviyorum..herşey için çok teşekkür ederim..hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum..

dinlen canim benim güle güleee

Mrs m den haber yok bugün
O da benim gibi bekliyor herhalde
oooooof of gelecekse gelsede bitse bu stres

ya gülüm bu kadar stress olacagina yapsana test... cikar artiikkkkk. kac gün gecti. yahu ben olsam catlardim meraktannn

ne diyecek bacım bi süre sormadı bende hayret ettim galiba günümü karıştırdı diyecektimki hoooop regl olup olmadığımı sordu aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy bu karı beni öldürcek ama en azından ne kadarda kolay hamile kaldığı yaptığı doğumları anlatmadı hanımefendi daha evlendiği ay hamile kalmış ama düşürmüş neyse hemen arkasından bi daha hamile kakmış onu doğurmuş doğru düzgün regl olmadan hemen bi daha hamile kalmış 2 çocuğu çok zor büyütmüş neyse spiral taktırmış onunla bile hamile kalmış ama aldırmış ooooofffffffffffffff ooooooooooooooofffffffffffffff daha neler neler bigün elimde kalacak o yumurtalıkları heeeeeeeeeeeeee

ay ne gicik kari yaaaaa... dur bende geliiimm bende yolayim sunu. o yumurtaliklarini bende savurim accik. nefret ediyorum cocuk aldiranlardan.... geberip o isi yapmasini biliyorsa... neyse yaaa cok affedersin agzimi bozdum... kusura bakma canim.

ben ilk kürtajimi (düsük oldugu icin tabiii) olacagim zaman.... benim le birlikte alman bir genc kiz vardi. 15 yasinda idi. bir türkle birlikte olmus. ve hamile kalmis. ben orda cansiz bebgimi almak mecburiyetindeyken o capcanli bir bebegi öldürüyordu... calismasina ve egitimine engelmis....

İzgil kız sen de deseydin ya kadına senin işin de zor diye her seferinde bi stres yine mi hamile kalacağım diye🙂))))))))))))
bak ben bi hamile kalayım gösterecem ona oturup karşısında ağlıcam o kadarda istemiyorduk ben napıcam şimdi yoksa aldırsammı dicem heeeeeeee😀
bizim burada afyon çapalıyorlar bi süredir kafam rahattı bi bugün evde kalmış ondada bana geldi kesin merakından çatlamıştırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

biraz sonra çıkıcam..kendimi çok kasmışım..işlem bitince dövülmüş gibi oldum..bütün gün çarpıntıyla dolaştım heyecandan..bi size haber vereyim dedim
aşılamam oldu şükürler olsun..şimdi bekleyeceğiz..14-16 gün sonra adet olmazsam bakıcaz işte..hepinizin duaları için çok teşekkür ederim..siz hepiniz benim canımsınız..hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..
canım allah gönlüne göre versin dualarım seninle

bak ben bi hamile kalayım gösterecem ona oturup karşısında ağlıcam o kadarda istemiyorduk ben napıcam şimdi yoksa aldırsammı dicem heeeeeeee😀
bizim burada afyon çapalıyorlar bi süredir kafam rahattı bi bugün evde kalmış ondada bana geldi kesin merakından çatlamıştırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kerameti kendinden biliyor sanırım.
En komik kazara oldu diyenler🙂Nası bir kazaysa artık🙂)))

ay ne gicik kari yaaaaa... dur bende geliiimm bende yolayim sunu. o yumurtaliklarini bende savurim accik. nefret ediyorum cocuk aldiranlardan.... geberip o isi yapmasini biliyorsa... neyse yaaa cok affedersin agzimi bozdum... kusura bakma canim.

ben ilk kürtajimi (düsük oldugu icin tabiii) olacagim zaman.... benim le birlikte alman bir genc kiz vardi. 15 yasinda idi. bir türkle birlikte olmus. ve hamile kalmis. ben orda cansiz bebgimi almak mecburiyetindeyken o capcanli bir bebegi öldürüyordu... calismasina ve egitimine engelmis....
evet bacım gelde depresyona girme heeeeeee sırf bu insanlar yüzünden yok yok kim ne derse desin ne sanarsa sansın kimse keyfimi bozamaz oooohhh kocişimde gelcek şimdi Rabbim onu eksik etmesin başımdan......

ya gülüm bu kadar stress olacagina yapsana test... cikar artiikkkkk. kac gün gecti. yahu ben olsam catlardim meraktannn

Bende çatlamasına çatlıyorum da negatif çıkarsa çooook üzülücem pozitif çıkarsada bu seferki de düşerse diye korkucam
Çok kötüyüm çoooook

Bende çatlamasına çatlıyorum da negatif çıkarsa çooook üzülücem pozitif çıkarsada bu seferki de düşerse diye korkucam
Çok kötüyüm çoooook
bacım oooooooooo sen iyice dağıtmışsın kendini şimdi karar verme zamanı böleeeee düşüne düşüne iyice yakıcan balataları.....şimdi kalkıyosun bi test alıyorsun yarın sabah yapıyorsun ve bize sonucu söylüyorsun ok.....
sonuç olumsuz olsa bile eninde sonunda regl olucan öğrenicen bence acaba acaba acaba demekten neyse sonuç öğren gitsin bacım......

Geri