Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yaa benimde bilaşığım vardı onu yıkadım bacımmm

yok kız ne yemeği ama ne yalan söyliyimm sen öle diyince acıktım sankim biraz

aaaaaa yyy fıstığın neresin sen merak ettim seni naslsnnn
hala kafan karışık diymii benimde yaaa hsgyi nerde çekticem karar veremiyorumm heryer çekmiyo bide güvenemiyorumm

Yok canim benim,bugün daha kararliyim.Dün cozy bana cok cesaret verdi.Herseyde risk var dogumda da sonucta karaciger nakli olmiycan filan dedi.Benim kafama dank etti.Allah razi olsun kizdan.Gözümü acti gercekten.Böyle birseye ihtiyacim varmis benim.Canim oglumu hastaneye yatacam diye annemlere götürmüstüm ben.Hastaneye yatmadim ama o yinede gitmisken kalmak istemisti.Dün gidip getirdim.Simdi o evde olunca haliyle bir kac gün yaptigim kadar cok giremiyorum nete.Esiminde pc de isleri oluyor derken fzla firsatim olmuyor.Ama haftaya yine okullar aciliyor.O zaman ögleden önceleri ugrarim yine.Sen nasilsin bugün gülüm?

kız bu lara bac nerde naslsınz dedi gerisi yokkk

lara elma dersem çık armut dersemm çıkmaaaaaaaaaaaaaaaaa
elmmmmmmaaaaaaaaaa kız elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bence lara bacı geçmiş sayfalara takılı kaldıııııı eeeeeeee böleeee ara verirse öleeeeeee olur dimi ama
geeeeeeel bacııııım gel okumakla bitmezzzzzzzz gel kuşum sen gel yamacımıza

selammmmmmmmmmm!!!!!
bende bugün resmen işten ayrıldım,malum bizim iş oldukça stresli bide tek pazartesileri tatilim oluyodu eşime hiç vakit ayıramıyodum ve bebek isteyince adam isyan etti😀
ben seni göremiyorum ki bebeği leyleklermi getirecekdeyince ayrıldımmmmm...
çok rahatladım bugün öncelikle iyi bir uyku çektim ve bu ay sadece bebişimi düşüneceğim umarım oda beni bekletmezz

Valla sorma bacim üc kisi bi neti paylasiyoz,artik kim önce kaparsa😀Birde oglum evde olunca pek yogun girmemeye calisiyorum.Ona kötü örnek olmamak acisindan.Bu arada hosbuldum kuzum😀