Yok canim benim,bugün daha kararliyim.Dün cozy bana cok cesaret verdi.Herseyde risk var dogumda da sonucta karaciger nakli olmiycan filan dedi.Benim kafama dank etti.Allah razi olsun kizdan.Gözümü acti gercekten.Böyle birseye ihtiyacim varmis benim.Canim oglumu hastaneye yatacam diye annemlere götürmüstüm ben.Hastaneye yatmadim ama o yinede gitmisken kalmak istemisti.Dün gidip getirdim.Simdi o evde olunca haliyle bir kac gün yaptigim kadar cok giremiyorum nete.Esiminde pc de isleri oluyor derken fzla firsatim olmuyor.Ama haftaya yine okullar aciliyor.O zaman ögleden önceleri ugrarim yine.Sen nasilsin bugün gülüm?
oooohhhhh oooohhhhh gel bacım gel ne o öyle insanı sinir stres sahibi yapıyor bu insanlar....çuvalla para verseler insan kahrı çekilmez...selammmmmmmmmmm!!!!!
bende bugün resmen işten ayrıldım,malum bizim iş oldukça stresli bide tek pazartesileri tatilim oluyodu eşime hiç vakit ayıramıyodum ve bebek isteyince adam isyan etti😀
ben seni göremiyorum ki bebeği leyleklermi getirecekdeyince ayrıldımmmmm...
çok rahatladım bugün öncelikle iyi bir uyku çektim ve bu ay sadece bebişimi düşüneceğim umarım oda beni bekletmezz
kııııızlar ben geldim
ama malesef güzel bir haber veremiyeceğim
dün gece test yaptım negatif çıktı
hala regl de olmadım öööyle bekliyorum
Kiz geldim geldim,koy elmani cebine😀Benim pc bugün biraz agirda yetisemiyom size.😀kız bu lara bac nerde naslsınz dedi gerisi yokkk
lara elma dersem çık armut dersemm çıkmaaaaaaaaaaaaaaaaa
elmmmmmmaaaaaaaaaa kız elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haydaaaaaaaa ne iziniymiş kııısss bu bayram değil seyran değil bizim doktor neden gitti bacım idrar testi yap istersenBu sabahta hastaneye gittim kızım hastaydı onu dr a götürdüm
gitmişken bende dr a sorarım diyordum amma kadın doğum dr u izindeymiş
Bizim ilçede özel labaratuvar da hastanede yok kadın doğum dr u istemediği sürecede kan testi yapmıyorlar oooof of
selammmmmmmmmmm!!!!!
bende bugün resmen işten ayrıldım,malum bizim iş oldukça stresli bide tek pazartesileri tatilim oluyodu eşime hiç vakit ayıramıyodum ve bebek isteyince adam isyan etti😀
ben seni göremiyorum ki bebeği leyleklermi getirecekdeyince ayrıldımmmmm...
çok rahatladım bugün öncelikle iyi bir uyku çektim ve bu ay sadece bebişimi düşüneceğim umarım oda beni bekletmezz
kııııızlar ben geldim
ama malesef güzel bir haber veremiyeceğim
Dün gece test yaptım negatif çıktı
Hala regl de olmadım öööyle bekliyorum
bence lara bacı geçmiş sayfalara takılı kaldıııııı eeeeeeee böleeee ara verirse öleeeeeee olur dimi ama
geeeeeeel bacııııım gel okumakla bitmezzzzzzzz gel kuşum sen gel yamacımıza
yaaa izgil sen milleti çağırıyodunya ben beceremedim galiba lara bacıdan halen ses yok bide sen çağır bakemm
demi izgil milletin sitresini yükleneceğime bebişimin sorumluluğunu yüklenirim😀oooohhhhh oooohhhhh gel bacım gel ne o öyle insanı sinir stres sahibi yapıyor bu insanlar....çuvalla para verseler insan kahrı çekilmez...
ne iyi olmuş kuşummmmmmm
hadi bakalım uykumuzuda aldıkkkkk oooohhhhh
herşeye sıfırdan başlıyormuşsun gibi düşün öncesi yok...bu ay ilk sefa istiyorsun meleğini hadi bakalımmmm canım Rabbim seninde meleğini göndersin bu ay inşallahhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?