canımm çok sevindimmm valla kararsızlık feciii bişeyyy allahmm inş sonucunda sana taptaze organik orfganik melişler versinn ben de işde biraz kafam karışk az bişey yazlz kalıp düşünmek istemiyorum yeniden depresyona girmemek içinn kız cozy bacıda bişey var bana dün bişeyler dedi biranda depresyondan çıktım bacımm allah ondan razı olsun tatlı kadın rabbim onuda kucağını boş bırakmasın hiçnbirimizinde bitanem
Gercekten yazdiklari cok faydali oldu bana.Amin canim,isallah.Kararsizlik en kötüsü ya,deli olacaktim dün.Esimde hic yorum yapmiyor,tamamen bana birakiyor.Iyiki sizler varsiniz canlarim benim...
inşallah ayşegülcüm inşallah çok beklşetmez:fırtına:
ben ya bebek isteğinden yada işten vazgeçecektim tabiki iş dedim bide benimki 2aylık ara verme gibi dersane öğretmeniyim ya sonra yaz tatili sonra yeni sezon ve biçok dersaneden şimdiden yeni sezon için teklifler geldi bile artık meleğim gelirse yeni sezonda ona zaman ayırıcam
inşş bitanemm inş çok bekletmez anneciğini çabucak gelirde tabiki meleğim iş olur ama bebişin zamanı var geçiyo durmuuyo yllar yerinde iyi yapmişsin ben sevindim açıkcası işi bırakamna bebişden vazgeçmek bana göre diğil herşey gönlünce olsun tatlımmm
Bu sabahta hastaneye gittim kızım hastaydı onu dr a götürdüm
gitmişken bende dr a sorarım diyordum amma kadın doğum dr u izindeymiş
Bizim ilçede özel labaratuvar da hastanede yok kadın doğum dr u istemediği sürecede kan testi yapmıyorlar oooof of
inşallah hormonların tam ayarındadır inşallah kumda kürekle kale yapan çocuklar gibi uslu uslu rahimini gebeliğe hazırlıyorlardır inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah şimdi göbüşünde 2 tane mercimek vardır inşallah biri bir yanda diğeri öbür yanda kendilerine yatacak yer bakıyorlardr...inşallah en güzel yeri seçerlerde anneciğine hemencik gömülüverirler inşallah daha şimdiden çok iyi anlaşıyorlardır inşallah birbirlerine yerleşirken yardım ediyorlardır inşallah bu akşam rüyanda ikiside sana el sallar inşallah boool boooooool gebelik hormonun vardır daha teste damlatır damlatmaz 2 çizgi kabak gibi çıkar (amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin)
O zaman her an olursun.Üzülme tatlim.Yeni ay yeni umut insallah...
Gercekten yazdiklari cok faydali oldu bana.Amin canim,isallah.Kararsizlik en kötüsü ya,deli olacaktim dün.Esimde hic yorum yapmiyor,tamamen bana birakiyor.Iyiki sizler varsiniz canlarim benim...
inşallah şimdi göbüşünde 2 tane mercimek vardır inşallah biri bir yanda diğeri öbür yanda kendilerine yatacak yer bakıyorlardr...inşallah en güzel yeri seçerlerde anneciğine hemencik gömülüverirler inşallah daha şimdiden çok iyi anlaşıyorlardır inşallah birbirlerine yerleşirken yardım ediyorlardır inşallah bu akşam rüyanda ikiside sana el sallar inşallah boool boooooool gebelik hormonun vardır daha teste damlatır damlatmaz 2 çizgi kabak gibi çıkar (amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin)
inşallah kızının bademciklerini öleeee şişiren mikroplarında bademcikleri şişerde patlar...o mikropların gözleri kör olsun emiiiiiiiiii bir daha kimseciğin meleğine bulaşamasınlar bacakları kırılsın onların