fatoşcum zaten bu ay ağrılardan bunaldım,hala belim kırılıyor,regli öncesi olurdu ama bukadar erken başlamaz ve bu kadar uzun sürmezdi,üşütmüş de olabilirim tabi,daha önceden hamileyim gibi hissetmiştim, şimdi regli olacağım gibi geliyor.hayırlısı...
canım bakkk kendıne dıkkat et çünkü o tabloda sende olacaksın bu ay bılıyosun dımıııııııııııııı,ona gore hız ver calısmalaraaaa,bıde bakarsın senın evde degılde babanın evınde kısmet olur bebek kızzzzzzzzzzzzz işalllahhhhhh hadı hayırlısı bakalım
şirineeeeeemmmmm ağzından bal damlıyor tatlım...valla bir gün ara ile devam ediyoruz ne bileyim hergünde yaptım olmadı günaşırı adete kadar devam dedik bu sefer kendimizi yormadan...umarım buralar uğurlu gelir..cuma vakti dua edelim birbirimize yaptığımız dualar daha makbul olurmuş..
şirineeeeeemmmmm ağzından bal damlıyor tatlım...valla bir gün ara ile devam ediyoruz ne bileyim hergünde yaptım olmadı günaşırı adete kadar devam dedik bu sefer kendimizi yormadan...umarım buralar uğurlu gelir..cuma vakti dua edelim birbirimize yaptığımız dualar daha makbul olurmuş..
birmur.....................9-10 temmuz oriflamegamzeli...........10 temmuz nur85..........................11 temmuz duygum_06.................15 temmuz Yaz esintisi..............13-15 temmuz yağmurun annesi..........18 temmuz mavim.....................19 temmuz ecem09....................24 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz Selzeh......................31 temmuz hazal3.......................3 agustos Fatosss................. 8-10 Ağustos
:amigo: :esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)
valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile...
bukadar moralini bozma cnm,biliyorum kolay değil,bebişin bekletmiş baya,doktora gittin di mi cnm,güvenebileceğin bir doktor bulursan o da sana destek olur.