Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

duygum nasılsın cnm senin reglin nezamndı ya bende merakla bekliyom ama olumu olmaz mı bilemiyorum.diğer aylardan farklı bişiler var ama çok bağlanmak istemiyorum hayırlısı olsun hakkımızda.bu ay bende normalde hiç olmayan açık renk kaygan bi akıntı var ilk defa böle akıntım oluyo çok değil ama var bilmiyom senden ne haber cnm

Kızlar günaydın bennnnnn hamileyimmmmmmmm testte 2 çizgi çıktı teyze oluyorsunuzzzz
canım hayırlı uğurlu olsun.... Allah tamamına erdirsinn... Ohh yaz geldiii göbüşler bebişlerlee doldu.. Maşaaallaahhhh 🙂
:amigo:
Allah isteyen herkese nasip eder inşallahh... Her geçen gün listeee uzamaktaa... hamiş kalmak isteeyenlerden çok nerdeyseeee hamiş olanlar var olacak....

Allah isteyen herkesee versiinn aminnn... aminnn....

herkesee bebek çalışmalarındaaa bol şans ve inşallah bu ay herkes için bol yumurtalı bol dollenmelii vee dolu göbüşlü bir ay olurrr... :esra:

nurrrrr hoşgeldin hayatımmmmm valla seni sabısızlıkla bekliyorum canımmm sende bu ay alt listede olucaksın haberin olsunnnnn bizi merakta bırakma ve testi eğerki yarın ateşin düşmezde aynı seyirde olursa yap derim canımmm ok?

canım benimmm sen nerelerdesin bakimmmm bi ceeee diyosun sonra yok oluyosunnn tatildemiydin

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms:

birmur.....................9-10 temmuz
oriflamegamzeli...........10 temmuz
nur85..........................11 temmuz
duygum_06.................15 temmuz
Yaz esintisi..............13-15 temmuz
yağmurun annesi..........18 temmuz
mavim.....................19 temmuz
ecem09....................24 temmuz
Eyşan.......................25 temmuz
Aussie Angel.............28 temmuz
Selzeh......................31 temmuz
hazal3.......................3 agustos

Fatosss................. 8-10 Ağustos

:amigo:
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)

valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile...

Listeye bakarmısın maşallahh maşallahhh.. Allah devamını getirsiiinn.... amaniinn anniş adaylarına bakarmısınn... Allahım hepinizin çalışmalarının karşılıgını vetsinn.... Herşey gonlunuzce olsun meleklerr...

canım benimmm sen nerelerdesin bakimmmm bi ceeee diyosun sonra yok oluyosunnn tatildemiydin
Amaninnn cnm bende nerelerde oldugumu bilemiyorum.. yerdemiyim goktemiyimmm kayıplardayım kuzum yaaa... ozurr yaa sizleride cok ihmal ediyorum ama ne bilim yiyenimin dugun hazırlıkları var ve her sey bana bakıyor o yuzden ona kosusturmaktaannn nette fazla takılamıyorum ama bu bolumu cok ama coook ozluyorum.. her gelişimdee okuyorum olan bitenii maşallahhh sitee hamişş kaynıyorrr fıstıkk..

sen nasılsın canımcım ??? tatilden sonraaa biraz daha rahatladın mı ??? çalışmalar nasıl gidiyorr kuzum ??? bu sıcaklardada çekilmiyorrr emmee 😀

yaa ben burda muhabbeti öslemişimm inşallah bundan sonra burda olurrum ..

ama ben bu gidişteee bebişten vazgeçmek durumunda kalacamm... bebiş yapmaktan vezgececem cunku eşimmmm buralarda olmayacakk... tek basınaaa bebek bakmak zor olurr gibii..

inşallah fatoşcum bu ayy sende hamiş olursun sende alttaki listeye eklenirsin dadlummm.... umarım hersey yolundadırrrr... yolunda demii ???

tamam canım eğer dediğin gibi olursa yapıcam inş.çok sağol ii dileklerin için tatlım benim Rabbim hepimize hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasip eylesin inş

canım benimmm valla bende seni özledim ya gel artık özletme kendini🙂bende napıyım canım evt tatilden geldimmm sonra regl oldum işte bu akşam biter allah kısmet ederse yarın akşamdan itibaren çalışmalara başlıcam canımmm.şuan için dediğim gibi o değerim vardıya yüksek çıkan onun için ilaçlar vermişti doktorum onları kullanıyorum eylüle kadar içicem bu aylar içinde olmazsa eylülde doktora gidicem tekrar bu sefer çatlatma iğnelerine başlıcaz canım hayırlısıyla inş.hamile kalırım canım bende herkes gibi çok istiyorum biliyosun ya kafamıda fazla meşgul etmek istemiyorum bu ay bebk konusunda yani kafaya takmamaya çalışıcam rahat olucammm inş.bu ay listede bizlerde oluruz allhın izniyle dualrın için çok sağol canımmm bu liste bayağ bi uğurlu geldi inş.bizede uğur getirir.