Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim benim ya cok zor durum.. Her iki secenekte zor.. tup bebekte oldukca gideri fazla olan bir tedavi oldugu icin kendinizde karsilamaniz zor olur..

Peki eski esiyle aralarinda buyuk sorunlar olarak mi ayrilmislar? yoksa anlasamadiklari icin mi?

hayır sorunlu ayrılmamışlar anlaşamadıkları için ayrılmışlar sonuçta 2 çocukları var ve görüşüyorlar gerektiği zamanlar, ama çocukların biri 12 diğeri 14 yaşında tüpbebek yaptıracağızda diyemeyiz sanırım ona ne denirki, nolduda onca yıl sonra istemiyosun çocukları kütüğünde demezmi?

hoşbulduk güzelim nasılsın iyimisin

Allaha sukur iyiyim canim ya sen nasilsin?

merhaba canlar,nasılsınız.

Slm canim hosgeldin.. ben iyiyim ya sen nasilsin?

tamam söylüyorum , seansa geliyor diyorummm 🙂

ah canım , rabbim yardımcınız olsun ,üzme kendini dur bakalım gün doğmadan neler doğar.

hoşgeldin canım.

Evet dilegimm Deseniminde dedigi gibi dun dogmadan neler dogar insallah bir cikis yolu cikar en kisa zamanda..

Esinide anlayabiliyorum nedense erkekler boyle konularda dahada hassaslar..

slm kızlar ben geldiiiimmm...

Slm tweety hosgeldin..

Anliyorum canim dedigin gibi arada sonucta 2 tane cocuk var..Ama dedigin gibi oyle dendigi zamanda art niyet arama ihtimali cok yuksek.. zor bir durum canim ya :-S

neyse kızlar biraz uzanıcam, başıma ağrılar girdi, ağrı kesici aliim belki iyi gelir, sonra görüşürüz, ilginiz için teşekkürler, iyiki varsınız, hoşçakalın...

çok şükür iyi olmaya çalışıyorum.tedaviye tekrar başlıyoruz.hayırlısı bakalım.