herkese hayırlı günler kızlarrrrrr benm canım çok sıkkın reglim çok gecikti ve hamile değilim kanda falan negatif bende listeye girmek istiyorum tekrardan ama ama halaa gelmiyo benmkiiler yaaa bi gelsin tarih yazdırcam eski günlerdeki gibi yine listede beklicem bakalım Rabbim göndericek inşallah hepimizin meleklerinii
ya kız lar bırşey soracm ben kılomen ve ovtırele iğne vuluyom adet 31 gun de oluyom şımdı gecıktı iğnedenmı yoksa hamılelık varmı bıde kırs yaptını duydum goğuslerım sızlıyor akıntım var arada kasık ağrısı yorumlayın
kesinlikle!!! Kızlar size katılıyorum..benim de hiç aklımdan çıkmıyo..çıkmayacak da..ta ki..tamam ben denedim olmuyo vazgeçtim ve hayatıma geri döndüm diyene kadar..
hosbulduk canım ıyı olmaya çalışıyoruz işte napayım canım geçmedı halsızlıgım daha ıyı gıbıyım ama yınede çok zorluyo işe gıderken özellıkle ınsallah zamanla daha ıyı olurum bebişde büyüyo napsın cuma günü doktora gıdıyoruz kontrol ve ıkılı test için ınsallah ıyı çıkar
ya ben çocuk isteyip de "akışına bırraktık " diyene şaşarım , nasıl bıraktın yani ?? Bırakılmıyor işte ,çıkmıyor aklından , ilişkiye girerken bebeği düşünme!!!! Bak bak bakk , nasıl bi şehvet gelecekki ben o kadar istediğim bebişi unutacam da ööle şey yapacam , valla yapabilene bravo , benim hiiiiiçç ama hiç aklımdan çıkmıyor ,olana kadar da çıkmayacak bu böle biline !
ya mümkünmü bebegı düşünmemek bence degıl ben 8. ayımda hamıle kaldım o aya kadar her ılıskıde bebek aklımdaydı hep düşündüm oldumu olacakmı dıye hele kaldıgım ayda preseed kullandım yanı sırf bebek için ılıskı oldu yıne umudum yoktu olacagından ama zamanı gelmıs oldu bebek düşünmeden ılıskı yasayanları tebrık etmek lazım yanı
kesinlikle!!! kızlar size katılıyorum..benim de hiç aklımdan çıkmıyo..çıkmayacak da..ta ki..tamam ben denedim olmuyo vazgeçtim ve hayatıma geri döndüm diyene kadar..
mrs m sen neler yaşamıştın canım hamile kaldıgında aklıda kalan var mı ne zaman başlamıştı belirtile benim 19 günü 9 sonra adet olucam cok bel agrım ve göğüslerim şişti hamilelik belirtisi olabilirmi