Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

herkese hayırlı günler kızlarrrrrr
benm canım çok sıkkın reglim çok gecikti ve hamile değilim kanda falan negatif
bende listeye girmek istiyorum tekrardan ama ama halaa gelmiyo benmkiiler yaaa bi gelsin tarih yazdırcam eski günlerdeki gibi yine listede beklicem bakalım Rabbim göndericek inşallah hepimizin meleklerinii

sen hamilesin 🙂 al bakalım yorumum bu hadi git test yaptııııırrrr...

inşallah kızlar hamileliktendir kocam yemek bile yapma yorma kendini diye kırdı kendini garibim keşke öyle olsa geğilse yıkılıcak yine yaaa

inşaallah canııımm....

kesinlikle!!! Kızlar size katılıyorum..benim de hiç aklımdan çıkmıyo..çıkmayacak da..ta ki..tamam ben denedim olmuyo vazgeçtim ve hayatıma geri döndüm diyene kadar..

çıkmadı !!!
çıkmayacakkk!!!!
Bebek is ti yo ruuuuuuuuuuuzzzzzzzzzz !!!!!!!!!!

yok kız imkan koydeyık ancak cuma gunune kadrar zor

ya yok mu ksabadan gelecek kimse , isteyiver bir idrar testi alsınlar yaa

sen cuma kontrolünde ayarla ,pazartesiden itibaren rapor versin sana balım , dinlen birazz

herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar

selammm canımmm...

ya mümkünmü bebegı düşünmemek bence degıl ben 8. ayımda hamıle kaldım o aya kadar her ılıskıde bebek aklımdaydı hep düşündüm oldumu olacakmı dıye hele kaldıgım ayda preseed kullandım yanı sırf bebek için ılıskı oldu yıne umudum yoktu olacagından ama zamanı gelmıs oldu bebek düşünmeden ılıskı yasayanları tebrık etmek lazım yanı

kesinlikle!!! kızlar size katılıyorum..benim de hiç aklımdan çıkmıyo..çıkmayacak da..ta ki..tamam ben denedim olmuyo vazgeçtim ve hayatıma geri döndüm diyene kadar..

aynen kesınlıkle

mrs m sen neler yaşamıştın canım hamile kaldıgında aklıda kalan var mı ne zaman başlamıştı belirtile benim 19 günü 9 sonra adet olucam cok bel agrım ve göğüslerim şişti hamilelik belirtisi olabilirmi