Kizlar ben cikiyorum.. Hepinize tekrar hayirli cumalar.. Rabbim bu mubarek gunde hepimizin ortak dilegini kabul eder ve bebeklerimizi en kisa zamanda gonderir insallah..
evet canım haklsın dur bakalım az kaldı bol bol ederız ılerde...rahat gectıgıne sevındım oh buda bıttı neguzel rahatladın sorunda yokmus bakkk sıra saglıkla bebısın gelmesıne kaldı ınsallah en kısa zamanda olur bugun mubarek gun dualarım hepımız ıcın
iyiyiz çok şükür canlarım Allah en yakın zamanda sizlerede yaşatsın bu duyguları 8.haftadayız şuan haftaya kalp atışlarını dinlemeye gidicez inşallah da bi sorun yoktursizler nasılsınız meleklerim
evet cnm düşünmekte haklısın önceleri bende öyle düşünmüştüm ama ne bileyim herkesin hamile kalıp doğum falan yaptığını okuyunca aldım bi umut dedim sonuçta bu da Allahtan vesile olmuş oldu.bende çok şükür ilk seferdede tuttu bi deben fazlada kullanmadım bi 3kere falan kullandım kısmetmiş oldu inşallah sende hayrını görürsün cnm için rahat edecekse bi dra yine sor kendin bilirsin cnm
iyiyiz çok şükür canlarım Allah en yakın zamanda sizlerede yaşatsın bu duyguları 8.haftadayız şuan haftaya kalp atışlarını dinlemeye gidicez inşallah da bi sorun yoktursizler nasılsınız meleklerim
evet canım haklsın dur bakalım az kaldı bol bol ederız ılerde...rahat gectıgıne sevındım oh buda bıttı neguzel rahatladın sorunda yokmus bakkk sıra saglıkla bebısın gelmesıne kaldı ınsallah en kısa zamanda olur bugun mubarek gun dualarım hepımız ıcın
evet cnm araştırmıştımdoğum yapan çok var hatta bununla tekrar deneyip 2.yede hamile kalan var druma söylemedim çünkü zaten ben drumla iyi anlaşamamıştım biliyosun ters tepki alırım diyede söylemedim açıkçası ama senin için rahat etmediyse sen genede kendi drunada sorabilirsin ben sadece 3 kere kullanmıştım o ay.kısmet oldu seninde inşallah hayırlısı olsun cnm en kısa zamanda meleğine kavuşursun inşallah
ben dr. uma sordum canım , işe yarayacağını düşünmüyorum ama istersen kullan demişti...ben sadece bunu merak ediyordum " doğum yapan var mı?" abd deki arkadaşıma araştirttım o varmış,olumsuz bişey yazan yok demişti, sende aynı şeyi söylüyorsun , tamamdır o zaman 🙂 bende senin aldığın satıcıdan aldım , senin yorumun da vardı orada
Kizlar ben cikiyorum.. Hepinize tekrar hayirli cumalar.. Rabbim bu mubarek gunde hepimizin ortak dilegini kabul eder ve bebeklerimizi en kisa zamanda gonderir insallah..