Kizlar ben cikiyorum.. Hepinize tekrar hayirli cumalar.. Rabbim bu mubarek gunde hepimizin ortak dilegini kabul eder ve bebeklerimizi en kisa zamanda gonderir insallah..
opuyorum sizleri
Burdayim canimda malesef cikis saatim geldi.. yoksa uzun uzun sohbet etmek isterdim hazir sizleri yakalamisken 🙁
evet canım haklsın dur bakalım az kaldı bol bol ederız ılerde...rahat gectıgıne sevındım oh buda bıttı neguzel rahatladın sorunda yokmus bakkk sıra saglıkla bebısın gelmesıne kaldı ınsallah en kısa zamanda olur bugun mubarek gun dualarım hepımız ıcıninş bitanem güzelim nerdesin birtürlü sohbet edimiyoruz seninle özletiypon kendimni inş sende hamişsindir dualarım seninle balmm
selam cicimmm 🙂 nasıl gidiyor?
A.Slm fistigim.. nasilsin? bebisin nasil? ikinizde iyisinizdir insallah..
iyiyiz çok şükür canlarım Allah en yakın zamanda sizlerede yaşatsın bu duyguları 8.haftadayız şuan haftaya kalp atışlarını dinlemeye gidicez inşallah da bi sorun yoktursizler nasılsınız meleklerimnasılsın canım? nekadarlık oldu bızım bebıssssssss
evet cnm düşünmekte haklısın önceleri bende öyle düşünmüştüm ama ne bileyim herkesin hamile kalıp doğum falan yaptığını okuyunca aldım bi umut dedim sonuçta bu da Allahtan vesile olmuş oldu.bende çok şükür ilk seferdede tuttu bi deben fazlada kullanmadım bi 3kere falan kullandım kısmetmiş oldu inşallah sende hayrını görürsün cnm için rahat edecekse bi dra yine sor kendin bilirsin cnm
iyiyiz çok şükür canlarım Allah en yakın zamanda sizlerede yaşatsın bu duyguları 8.haftadayız şuan haftaya kalp atışlarını dinlemeye gidicez inşallah da bi sorun yoktursizler nasılsınız meleklerim
ınsallahhh canım ınsallahhhh sorun yoktur sen kalbını rahat tut bızler bıldıgın gıbı canım ıyıyız allaha sukurrriyiyiz çok şükür canlarım Allah en yakın zamanda sizlerede yaşatsın bu duyguları 8.haftadayız şuan haftaya kalp atışlarını dinlemeye gidicez inşallah da bi sorun yoktursizler nasılsınız meleklerim
😀 bende denedim 200 den geri 3'er 3'er saymayı ama unuttum sonra, her an acıyacak diye beklemekten 🙂
evet canım haklsın dur bakalım az kaldı bol bol ederız ılerde...rahat gectıgıne sevındım oh buda bıttı neguzel rahatladın sorunda yokmus bakkk sıra saglıkla bebısın gelmesıne kaldı ınsallah en kısa zamanda olur bugun mubarek gun dualarım hepımız ıcın
sağol cnm allah sanada herkesede nasip etsin inşallahallahım sağlıcakla kucağına aldığın günleride göstersin inş bitanemm
sağol cnm ne güzel hasret gideriyosundur artık benimde annemler gelcek bu akşamdahada iyi olun inş. ben iyiyim, annemle babam burdalar 1 haftayı geçti, herşey yolunda, fırsat oldukça oturuyorum pc ye 🙂...
sağol inşallah içim rahat çok şükğür Allah en kısa zamanda sizlerede versinınsallahhh canım ınsallahhhh sorun yoktur sen kalbını rahat tut bızler bıldıgın gıbı canım ıyıyız allaha sukurrr
evet cnm araştırmıştımdoğum yapan çok var hatta bununla tekrar deneyip 2.yede hamile kalan var druma söylemedim çünkü zaten ben drumla iyi anlaşamamıştım biliyosun ters tepki alırım diyede söylemedim açıkçası ama senin için rahat etmediyse sen genede kendi drunada sorabilirsin ben sadece 3 kere kullanmıştım o ay.kısmet oldu seninde inşallah hayırlısı olsun cnm en kısa zamanda meleğine kavuşursun inşallah
Kizlar ben cikiyorum.. Hepinize tekrar hayirli cumalar.. Rabbim bu mubarek gunde hepimizin ortak dilegini kabul eder ve bebeklerimizi en kisa zamanda gonderir insallah..
opuyorum sizleri
iyiyiz çok şükür canlarım Allah en yakın zamanda sizlerede yaşatsın bu duyguları 8.haftadayız şuan haftaya kalp atışlarını dinlemeye gidicez inşallah da bi sorun yoktursizler nasılsınız meleklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?