Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

fstıklar ben çıkyorum birazdan glirimm

bende çıkıyorum kızlar evi bi süpürüp sileyim fırsat yakalarsam muhakkak gelirim hoşçaklınnnnnnnn...

canlarım ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum

güle güle güle güle güle güle güle güle

ben de çalışayım barii , atacaklar yoksa iştenn

desencim cnm ben doktora gittim bugün senin hersey normal ddi bide esinin sprem sayilarini ölceleim dedi ama oda benim biseyim yok diyip duruyor daha sonra hallederiz diyip duruyor sinir oldum valla bu erkekler hepmi böyledir 🙁 sonra preseed sordum doktora ben bilmiyorum diyor doktor ya sinir oldum internette onlardan cok ne var diyor vermedi bisey salak kadin ayyyyyyyy cok sinirlendim pufff

desencim cnm ben doktora gittim bugün senin hersey normal ddi bide esinin sprem sayilarini ölceleim dedi ama oda benim biseyim yok diyip duruyor daha sonra hallederiz diyip duruyor sinir oldum valla bu erkekler hepmi böyledir 🙁 sonra preseed sordum doktora ben bilmiyorum diyor doktor ya sinir oldum internette onlardan cok ne var diyor vermedi bisey salak kadin ayyyyyyyy cok sinirlendim pufff

caanım hiçbir dr. tavsiye etmiyor zaten
benimki; "işe yarayacağını sanmam ama istersen kullan "dedi
dün arkadaşıma sordurdum " ben hiç duymadım , gerek yok öyle şeylere,klomen kullanın" demiş

hem neden versinlerki? dr. herzaman bu tür şeylere karşı tepkilidirler,jeli kullanan hamile kalacaksa onlar ne işe yarayacakk?????

en samimisi benim dr.um düşün , o bile direk kullan demedi, diyemez de zaten hem sorumluluk alamaz hem madem bu kadar kolaydı biz niye uğraşıyoruz olur o zaman!!

eşin konusunu bilemem , aranızdaki hukuka bakar , ben eşime söyleyip te aldım , belki sorumluluğu paylaşmak içimi rahatlatmak için , biraz onun fikirlerine güvendiğim için...

sende eşinin durumuna göre davran bakalım , anlat bizleri, ingilizceniz varsa yabancı sitelerde dbununla hamile kalıp doğum yapanların hikayeleri var,onlara bakın ,araştırın ,içinize sinerse alır kullanırsınız...

muayenenin iyi geçmesine sevindim ,inşaallah meleğin kısa zamanda ailenize katılır canım

caanım hiçbir dr. tavsiye etmiyor zaten
benimki; "işe yarayacağını sanmam ama istersen kullan "dedi
dün arkadaşıma sordurdum " ben hiç duymadım , gerek yok öyle şeylere,klomen kullanın" demiş

hem neden versinlerki? dr. herzaman bu tür şeylere karşı tepkilidirler,jeli kullanan hamile kalacaksa onlar ne işe yarayacakk?????

en samimisi benim dr.um düşün , o bile direk kullan demedi, diyemez de zaten hem sorumluluk alamaz hem madem bu kadar kolaydı biz niye uğraşıyoruz olur o zaman!!

eşin konusunu bilemem , aranızdaki hukuka bakar , ben eşime söyleyip te aldım , belki sorumluluğu paylaşmak içimi rahatlatmak için , biraz onun fikirlerine güvendiğim için...

sende eşinin durumuna göre davran bakalım , anlat bizleri, ingilizceniz varsa yabancı sitelerde dbununla hamile kalıp doğum yapanların hikayeleri var,onlara bakın ,araştırın ,içinize sinerse alır kullanırsınız...

muayenenin iyi geçmesine sevindim ,inşaallah meleğin kısa zamanda ailenize katılır canım
saol cnm azda olsun rahatlattin icimi bakalim artik hakkimizda hayirlisi bundada vardir bi hayir ... amin insallah cnm dilerim allahtan özlem ceken her kim varsa su mubarek günde versin meleklerini insallah :küstüm:

bak dr.umun tam cevabını yazıyorum sana : "
Buürünlere genelde inanmam ama kullanmanın da bir zararı yok.."
senin doktor yine inanmam demis benim doktor ben bilmiyorum öyle bisey diyip gecistirdi ama diyorumya bundada vardir bi hayir bekliycem bakalim nezaman gelicek hic icimde artik ümitte kalmadi ama artik cikardim kafamdan bebek olayini olmuyor istedikce bunada eminim bu ay hic düsünmüycem
hakkimizda her ne olursa olsun hayirlisi olsun cnm bana yinede yardimci oldugun icin cok tskler ..

Geri