Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

inş bitanem güzelim nerdesin birtürlü sohbet edimiyoruz seninle özletiypon kendimni inş sende hamişsindir dualarım seninle balmm
evet canım haklsın dur bakalım az kaldı bol bol ederız ılerde...rahat gectıgıne sevındım oh buda bıttı neguzel rahatladın sorunda yokmus bakkk sıra saglıkla bebısın gelmesıne kaldı ınsallah en kısa zamanda olur bugun mubarek gun dualarım hepımız ıcın

selam cicimmm 🙂 nasıl gidiyor?

A.Slm fistigim.. nasilsin? bebisin nasil? ikinizde iyisinizdir insallah..

nasılsın canım? nekadarlık oldu bızım bebıssssssss
iyiyiz çok şükür canlarım Allah en yakın zamanda sizlerede yaşatsın bu duyguları 8.haftadayız şuan haftaya kalp atışlarını dinlemeye gidicez inşallah da bi sorun yoktursizler nasılsınız meleklerim

evet cnm düşünmekte haklısın önceleri bende öyle düşünmüştüm ama ne bileyim herkesin hamile kalıp doğum falan yaptığını okuyunca aldım bi umut dedim sonuçta bu da Allahtan vesile olmuş oldu.bende çok şükür ilk seferdede tuttu bi deben fazlada kullanmadım bi 3kere falan kullandım kısmetmiş oldu inşallah sende hayrını görürsün cnm için rahat edecekse bi dra yine sor kendin bilirsin cnm

allahım sağlıcakla kucağına aldığın günleride göstersin inş bitanemm

iyiyiz çok şükür canlarım Allah en yakın zamanda sizlerede yaşatsın bu duyguları 8.haftadayız şuan haftaya kalp atışlarını dinlemeye gidicez inşallah da bi sorun yoktursizler nasılsınız meleklerim

dahada iyi olun inş. ben iyiyim, annemle babam burdalar 1 haftayı geçti, herşey yolunda, fırsat oldukça oturuyorum pc ye 🙂...

:D:D😀 bende denedim 200 den geri 3'er 3'er saymayı ama unuttum sonra, her an acıyacak diye beklemekten 🙂

ayyy ne komikk dr bişey diyo ben diyorumm dur bidakka kafam karışiyo yawwww:haha::haha::haha:sayamıyorummm

evet canım haklsın dur bakalım az kaldı bol bol ederız ılerde...rahat gectıgıne sevındım oh buda bıttı neguzel rahatladın sorunda yokmus bakkk sıra saglıkla bebısın gelmesıne kaldı ınsallah en kısa zamanda olur bugun mubarek gun dualarım hepımız ıcın

ayyy sorma okadar korkuttularki beni sinirleim bozuldu kocişe çatıcaktımaz daha neyseki geçti allahım hepimize bebiş veriri inşş insanın kafası rahatlıyo bitanemmm
sende çektir

allahım sağlıcakla kucağına aldığın günleride göstersin inş bitanemm
sağol cnm allah sanada herkesede nasip etsin inşallah
dahada iyi olun inş. ben iyiyim, annemle babam burdalar 1 haftayı geçti, herşey yolunda, fırsat oldukça oturuyorum pc ye 🙂...
sağol cnm ne güzel hasret gideriyosundur artık benimde annemler gelcek bu akşam
ınsallahhh canım ınsallahhhh sorun yoktur sen kalbını rahat tut bızler bıldıgın gıbı canım ıyıyız allaha sukurrr
sağol inşallah içim rahat çok şükğür Allah en kısa zamanda sizlerede versin

evet cnm araştırmıştımdoğum yapan çok var hatta bununla tekrar deneyip 2.yede hamile kalan var druma söylemedim çünkü zaten ben drumla iyi anlaşamamıştım biliyosun ters tepki alırım diyede söylemedim açıkçası ama senin için rahat etmediyse sen genede kendi drunada sorabilirsin ben sadece 3 kere kullanmıştım o ay.kısmet oldu seninde inşallah hayırlısı olsun cnm en kısa zamanda meleğine kavuşursun inşallah

ben dr. uma sordum canım , işe yarayacağını düşünmüyorum ama istersen kullan demişti...ben sadece bunu merak ediyordum " doğum yapan var mı?" abd deki arkadaşıma araştirttım o varmış,olumsuz bişey yazan yok demişti, sende aynı şeyi söylüyorsun , tamamdır o zaman 🙂 bende senin aldığın satıcıdan aldım , senin yorumun da vardı orada

Kizlar ben cikiyorum.. Hepinize tekrar hayirli cumalar.. Rabbim bu mubarek gunde hepimizin ortak dilegini kabul eder ve bebeklerimizi en kisa zamanda gonderir insallah..

opuyorum sizleri

canım yetişemedim sana güle güle

inşaallah sağlıkla devam eder hamileliğin , nurtopu gibi bir bebişin olur cnm.

Geri