Mavişim Hamiş Melek 19 Nisan 2010 #49.041 kızlar yarın idrar test,ti yapsam cıkarmı bende 4 öncesini belli eden var ama cıkmazsada cok üzülüyorum kocam yıkılıyor garibim
kızlar yarın idrar test,ti yapsam cıkarmı bende 4 öncesini belli eden var ama cıkmazsada cok üzülüyorum kocam yıkılıyor garibim
Lara74 Daimi Üye Üye 19 Nisan 2010 #49.042 dilegimmm' Alıntı: kızlar size doyum olmaz ben biraz iş yapayım DESENİMMM inş işe yarar pre seed in... TATLIM CADIM üzme kendini genciz güzeliz🙂 elbet olacak bebişlerimiz... sizleri seviyorum bu gün buranın pazarı cicişler ben kolay kolay giremem bugün bidaha, hepinizi çok çok öpüyorum hoşçakalınnnnnnnnnnn................ Genişletmek için tıkla ... Bizde seni öpüyoruz canim.Kendine iyi bak... izgil85' Alıntı: hoşgeldin canım nasılsın lara kuşum demek erteledin ameliyat işini canım benim inşallak çoook çoooooook iyi sonuçlar alırsın Genişletmek için tıkla ... Insallah kusum.
dilegimmm' Alıntı: kızlar size doyum olmaz ben biraz iş yapayım DESENİMMM inş işe yarar pre seed in... TATLIM CADIM üzme kendini genciz güzeliz🙂 elbet olacak bebişlerimiz... sizleri seviyorum bu gün buranın pazarı cicişler ben kolay kolay giremem bugün bidaha, hepinizi çok çok öpüyorum hoşçakalınnnnnnnnnnn................ Genişletmek için tıkla ... Bizde seni öpüyoruz canim.Kendine iyi bak... izgil85' Alıntı: hoşgeldin canım nasılsın lara kuşum demek erteledin ameliyat işini canım benim inşallak çoook çoooooook iyi sonuçlar alırsın Genişletmek için tıkla ... Insallah kusum.
AyYuzlu Daimi Üye Üye 19 Nisan 2010 #49.043 kızlar benim vajina hep ıslak sanki icinde jel varmış gibi bi duygu var icimdee ole olanlar varmıı
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 19 Nisan 2010 #49.044 pirenses' Alıntı: selam kızlar sıze ne ıyı ne kotu haberım var 3 kere ıdrar testı yaptırdım bırısı sılık cıktı 2 negatıf belırtıler hesı var kesın sonuc verırmı ıdrar testı hamıle deyılmıyım sımdı ben Genişletmek için tıkla ... kan testı sonuc verır pırenses bıan once saglık ocagında falan yaptırverrr hamıle olma ıhtımalın yuksekkk
pirenses' Alıntı: selam kızlar sıze ne ıyı ne kotu haberım var 3 kere ıdrar testı yaptırdım bırısı sılık cıktı 2 negatıf belırtıler hesı var kesın sonuc verırmı ıdrar testı hamıle deyılmıyım sımdı ben Genişletmek için tıkla ... kan testı sonuc verır pırenses bıan once saglık ocagında falan yaptırverrr hamıle olma ıhtımalın yuksekkk
Mavişim Hamiş Melek 19 Nisan 2010 #49.046 izgil85' Alıntı: bence sen kesin hamilesin kesinn...... bak bakiiiim bana oooooooooo tamam kesin kesin gözlerinden belli bacım Genişletmek için tıkla ... kız dalga gecme nerden uydurdun hamiledin diye ah sen bir kal bak sana nelar yapıcam ben demek sen kesin hamilesin haaaaaa
izgil85' Alıntı: bence sen kesin hamilesin kesinn...... bak bakiiiim bana oooooooooo tamam kesin kesin gözlerinden belli bacım Genişletmek için tıkla ... kız dalga gecme nerden uydurdun hamiledin diye ah sen bir kal bak sana nelar yapıcam ben demek sen kesin hamilesin haaaaaa
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 19 Nisan 2010 #49.047 dentnurse' Alıntı: kızlar yarın idrar test,ti yapsam cıkarmı bende 4 öncesini belli eden var ama cıkmazsada cok üzülüyorum kocam yıkılıyor garibim Genişletmek için tıkla ... canım benımde vardı goguler oyle agırlasmıtıkı ve akıntı vardı bu aydan da umutlı olunca yapayım dedım ama sonra vazgectım cunku gecmeden gunun ıdrarda sonuc vermez dıye bılıyorum bence bekleee
dentnurse' Alıntı: kızlar yarın idrar test,ti yapsam cıkarmı bende 4 öncesini belli eden var ama cıkmazsada cok üzülüyorum kocam yıkılıyor garibim Genişletmek için tıkla ... canım benımde vardı goguler oyle agırlasmıtıkı ve akıntı vardı bu aydan da umutlı olunca yapayım dedım ama sonra vazgectım cunku gecmeden gunun ıdrarda sonuc vermez dıye bılıyorum bence bekleee
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 19 Nisan 2010 #49.048 ayyüzlü' Alıntı: ha kızlar hamile olan varmı aranızda Genişletmek için tıkla ... suan hamıle arkadaslarımızdan kımse yok canımm
ayyüzlü' Alıntı: ha kızlar hamile olan varmı aranızda Genişletmek için tıkla ... suan hamıle arkadaslarımızdan kımse yok canımm
Mavişim Hamiş Melek 19 Nisan 2010 #49.049 ayyüzlü' Alıntı: ya biri cevap versin bana bişiler desinnn Genişletmek için tıkla ... ben daha değilimdir herhalde yavrum 4 günüm var ama belim agrıyor gögüslerim şiş iştah cok acık bilmiyorum
ayyüzlü' Alıntı: ya biri cevap versin bana bişiler desinnn Genişletmek için tıkla ... ben daha değilimdir herhalde yavrum 4 günüm var ama belim agrıyor gögüslerim şiş iştah cok acık bilmiyorum
Lara74 Daimi Üye Üye 19 Nisan 2010 #49.050 ayyüzlü' Alıntı: neyse kızlar bende cıkam kendinize iyi bakınnn öptümmmmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... güle güleAyyüzlüm,kendine iyi bak...
ayyüzlü' Alıntı: neyse kızlar bende cıkam kendinize iyi bakınnn öptümmmmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... güle güleAyyüzlüm,kendine iyi bak...