Bizde seni öpüyoruz canim.Kendine iyi bak...kızlar size doyum olmaz ben biraz iş yapayım
DESENİMMM inş işe yarar pre seed in...
TATLIM CADIM üzme kendini genciz güzeliz🙂 elbet olacak bebişlerimiz...
sizleri seviyorum bu gün buranın pazarı cicişler ben kolay kolay giremem bugün bidaha, hepinizi çok çok öpüyorum hoşçakalınnnnnnnnnnn................
Insallah kusum.hoşgeldin canım nasılsın
lara kuşum demek erteledin ameliyat işini canım benim inşallak çoook çoooooook iyi sonuçlar alırsın
kan testı sonuc verır pırenses bıan once saglık ocagında falan yaptırverrr hamıle olma ıhtımalın yuksekkkselam kızlar sıze ne ıyı ne kotu haberım var 3 kere ıdrar testı yaptırdım bırısı sılık cıktı 2 negatıf belırtıler hesı var kesın sonuc verırmı ıdrar testı hamıle deyılmıyım sımdı ben
kız dalga gecme nerden uydurdun hamiledin diye ah sen bir kal bak sana nelar yapıcam ben demek sen kesin hamilesin haaaaaabence sen kesin hamilesin kesinn......
bak bakiiiim bana oooooooooo tamam kesin kesin gözlerinden belli bacım
canım benımde vardı goguler oyle agırlasmıtıkı ve akıntı vardı bu aydan da umutlı olunca yapayım dedım ama sonra vazgectım cunku gecmeden gunun ıdrarda sonuc vermez dıye bılıyorum bence bekleeekızlar yarın idrar test,ti yapsam cıkarmı bende 4 öncesini belli eden var ama cıkmazsada cok üzülüyorum kocam yıkılıyor garibim
suan hamıle arkadaslarımızdan kımse yok canımmha kızlar hamile olan varmı aranızda
ben daha değilimdir herhalde yavrum 4 günüm var ama belim agrıyor gögüslerim şiş iştah cok acık bilmiyorumya biri cevap versin bana bişiler desinnn
neyse kızlar bende cıkam kendinize iyi bakınnn öptümmmmmmmmmmmmm