kısss ne dalga geçmesi olurmu hiç zaten yazılarını takip ediyorum göğüslerim belim diyorsun bence hamile olma ihtimalin çok yüksek hani sormuşsunya test yaptırayımmı diye bence yaptır....için rahat eder
regl belirtilerin 3 gün kala başlıyormuşya eeeee bu belirtiler erken başladı...........sence.....
anam belirileri neler belin agrıyormu gögüslerin şişmi bende 4 günüm var cok meraktayım belim cok agrıyor birde göğüslerimi elleyemiyorum silikte olsa 2 cizgi varmı
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo annecik hoşgeldin silikte olsa çıktıysa kesin hamilesin ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
kızlar nıye sılık sonra bu gun sağlık ocanda yaptırdım cıkmadı ıdrar doktura saat 2 de telefon etcem kasıklarımağrı acı karnım serleştı akıntı katı cok belım ağrıyor nıye kesın cıkmıyor
kıst vardı canım o sancı yaparmıs ama düşükten sonra gıttım kıst yokolmus ve kesın bısey demıyolarkııı bunun ıcın ama usuttum galına enfeksıyon varrr ondanda ıyıce artmıs olabılır
kısss ne dalga geçmesi olurmu hiç zaten yazılarını takip ediyorum göğüslerim belim diyorsun bence hamile olma ihtimalin çok yüksek hani sormuşsunya test yaptırayımmı diye bence yaptır....için rahat eder
regl belirtilerin 3 gün kala başlıyormuşya eeeee bu belirtiler erken başladı...........sence.....
ben anlamam az önce sen hamilesin dedin değilsem yandın her sefer sorucam sana şimdi nasıl hamilemiyim diye gercekten cok agrım var belimde önceki aylarda belim hiç agırmazdı 1 haftadır var