canım benim hamile kalan çoğu kadın bu durumu yaşıyormuş reglsine 3 4 gün kala hafif kanaması oluyormuş eğer emrio damarlanmanın çok olduğu yere gömülürse damarlar çatlıyormuş ve hafif kanamalara ve lekelenmelere sebeb oluyormuş...benim geçen ay arkadaşım hamile kaldı reglsine 1 hafta kala böyle bir durum yaşadı
şimdi iyice kafam karıştı benimde oldu ama ilişkiden sonra geldi azcık benim biz sandık ki adet görüçem ama 4 günüm var olmadım daha yaaaa bana ne oluyor yaaaa offfff yarın kanda baktırmaktan kalanı yalan
benimde öle oldu ilişkiden sonra başladı hala hafif hafif devam ediyor bencede kesin yaptır testşimdi iyice kafam karıştı benimde oldu ama ilişkiden sonra geldi azcık benim biz sandık ki adet görüçem ama 4 günüm var olmadım daha yaaaa bana ne oluyor yaaaa offfff yarın kanda baktırmaktan kalanı yalan
bende yedim yavrum bu ay incir bal cörek otu karışımı havuc incir kaynattım hepsini yaptımcanımsın yaaa verdiğin bütün bilgiler için çok çok teşekkür ederim Rabbim sana ve benim gibi tüm bekleyenlere en kısa zamanda nasip etsin
az önce sitenin birinde okudum eğer yumurta erken gelişip çatlarsada böyle lekelenme olabiliyormuş....bir dahaki ay daha kontrollü yiyeceğim herşeyi
ya canım sen hamilesin yaa baksana bütün belirtiler tutuyoooadetım de 1 gun once başladı hale devam edıyor benım
çalış bacım çalış ..........özellikle sabahları benim o bahsettiğim arkadaşım sabahki ilişkiyle kalmışizgilim biraz olsun rahatlamışsındır umarım....
ben de ayın 6 sına kadar çalışacağım gün aşırı....
akşamları arkadaşım ama ben hiç kalkmadım hep yattım ilişki sonrasıdentnurse eğer senden de böyle bir akıntı geldi ise ne mutlu sana ....
belirtilerin hepsi var baksana ...
şimdiden hayırlı olsun...
peki canım sabahları mı ilişkide bulundunuz yoksa akşamları mı.....
ay keşke belırtıler tutuyorda teste cıkmıyr bcım bıde merak edıyom gec dollenme olunca belırtılerde gec başlar herhalde kız izgili bı r araştır helebı nettenya canım sen hamilesin yaa baksana bütün belirtiler tutuyooo
akşamları arkadaşım ama ben hiç kalkmadım hep yattım ilişki sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?