Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

benim en yakin arkadasimda Gebärmutter- bauchspiegelungdan 1 ay sonra hamile kaldi... bakarsin ameliyata gitmeden hamile kalirsin, oda olabilir, herseyin hayirlisi olsun canim yaaa, ama sende hissediyorum... senden yakinda iyi bi habe gelcek.. senden ve Izgilden... senin kizin izgilin oglu olcak, icimden öyle geciyor...
benim babaannede öyle, 8 tane falan olmus herhalde, 5 yasamis... herseferinde bana dogur dogur diye israr ediyor... bilmiyorki 4 aydir ugrasiyorum 🙂)

Sahi mi canim?Benim esimde imam hatip mezunu🙂
aaaaa ne güzel... imam hatip ruhu bambaşka birşey olduğuna inanıyorum....bazen diyorlar önümüz kapalı olduğu için imam hatibe gittiğine pişmanmısın diye bende diyorumki bir daha gelsem bu dünyaya yine imam hatibe giderim...çok istedim o dönem imam hatipli olmayı Rabbim nasip etti ailem müdahale etmedi şuan kardeşim normal lisede malum....
bacım dostluklar bambaşka o çatının altında...samimiyet aynı dava aynı....

Ya canim insallah Izgilimin ve senin ve hic olmayan arkadaslarimin benden önce olur.Benim ameliyattan önce hamile kalmam pek iyi olmaz.Yine düser diye cok korkuyorum.Dilaradan haberin vardir sanirim.Simdi o yeni bi dr buldu,banada adresini verdi,orayada görünecem.Bir daha düsük olmamasi icin elimden geleni yapmaliyim hamile kalmadan önce.Cünkü sanirim bu benim son sansim...

ahhh canımıniçi yaaaa bu sözleri duymak bile yetiyor insana inşallah bacım inşallah benimde hep içimden erkek geçiyor hemde ikiz erkek zaten böle incir yemeğe devam edersem ikiz değil üçüz bile olabilir
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versinde

selamlaar fıstıklar..
nasılsınız bakalım canlarım..
güzel gelişmeler var mı bakayım...
beni sorarsanız ben de çok iim canlarım
sizleride çok özledim......

Ne mutlu tabii canim.Insanin hem dinini hem dünyasini ögrenmesi🙂

canımıniçi bencede senin için en doğru karar bu...tekrar tekrar aynı sıkıntıyı yaşamaktansa sebebini öğrenip tedavi olmak ve daha sağlıklı bi hamilelik geçirmek daha iyi

Ne mutlu tabii canim.Insanin hem dinini hem dünyasini ögrenmesi🙂
evet canım ikiside birbirine bağlı konular ikiside olmadan olmuyor
selamlaar fıstıklar..
nasılsınız bakalım canlarım..
güzel gelişmeler var mı bakayım...
beni sorarsanız ben de çok iim canlarım
sizleride çok özledim......
günaydın kuşum hoşgeldin....benim uzman meleğim araştırmacı güzelim nasılsın bakiiiiiiim

kuzucuğum ben de hep ikiz bebek sahibi olacakmışım gibi geliyor...
nedendir bilmiyorum....
ama çörek otu kullananlarda çoğul gebelik şansı olabiliyormuş..
bide klomen kullananlarda canım...
ben de bu ay çörek otu kullandım bakalım kaçar tane doğuracağız..