Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoşgeldin cevizli lokumum nasılsın

bende iyiyim kuşum buralardayım hep görüldüğü gibi......
pirenses ve dentnurse test yapacaktı bugün bakalım sonuç ne olacak
pembedüşte bekliyordu ama.....oda yok...
Hayırlısı ama ben baştan beri pirnsesten ümitliydim zaten

Cozycim hosgeldin canim.Umarim iyisindir.
Canlarim ben cikiyorum.Isim cok bugün.Telefon isleri,ev isleri,alisveris isleri...Hepiniz Allaha emanet olun.Öpüyorum siziii

Canım sen ameliyatı beklerken dilaranın söylediği dr a neden gitmiyorsun? görüşürüz

ooooooo azade bacım ben o zaman kesin zehirlendim kaşık kaşık yedim incirde aynı şekilde o yüzden böleyyiiiiiiiim zaten yaaaaaa yok yok bir dahaki ay hiçbirşey yemicemm bu ayki yediklerim bana birkaç ay yeter zaten

çörek otu+bal+tarçın karışımını adetin 2. günü başlaman gerekiyor...yüksek oranda hormon düzenleyicidir yalnız günde 1çaykaşığıtarçın+1çay kaşığı çörek otu+1 tatlı kaşığı bal şeklinde yemen gerekiyor ...dişlerin ile de çörek otlarını öğüteceksin..
bu karışımı 12 gün sürdereceksin canım ...
sonra bırakacaksın ....fazlası inan çok tehlikelidir....

heeeeee bacım o zaman ben ölmediğim için yatıp kalkıp dua edeyim anaaaaaaaaaaaaaa çocuk dünyaya getireyim derken kendim dünyadan göçücekmişimdi haberim yok ahhhaaaa

heeeeee bacım o zaman ben ölmediğim için yatıp kalkıp dua edeyim anaaaaaaaaaaaaaa çocuk dünyaya getireyim derken kendim dünyadan göçücekmişimdi haberim yok ahhhaaaa

bu kürü uygulayanların ((((ama düzenli ve yapılması gereken şekilde)))) genelde ikizleri oluyormuş..bunu sadece duydum doğruluğunu bilemiyorum...
ama senelerce bebk sahibi olamayan çiftlere çare olduğunu biliyorum canım...

evet canım bende duymuştum...ama herşeyi miktarında yemek gerekiyormuş.....HERŞEYİN FAZLASI ZARARMIŞ