oyyy inş bacım ağzından bal damlyo çekil çekil halıya gelmesin pislenirca
cekildim amma haliya geliyor yine 😀 ahahahha oy oyyyyyyyy öpesim geldi aysegülüm snei gel burayaoh😀
gel bacımm gel sarılakkkkkkkkkkkk oyyyy kurban olurum sana
evet canım önceden hep takip ederdim sizleri özellikle yaz gülüyle muhabbetleriniz doyumsuz olurdu olsun bacım yeni kişiler yeni dostluklar....yeni bekliyişler...sen yinede gel olurmu bitanem
evet bitanem yazım gülüm çok başka çok tatlı sizde öyşlesiniz inş gelirim bitanem seni görünce ister istemez dalıyom konuyo zatennn
yok kızzzz ben öyleee şeyler yiyememkii incir bal yaa başka ne varsa yiyemem ben onları ya ben bu ay bitek 12. ile 18. günler arası hergün ilişkide bulundum bite ayaklarımı hemen diktim yataktanda kalkmadım..öyle yani..inşallah tutmuştur biri. sen napıyosun belirtilerin başladımı senin ya.. benim arada kalkarken yada hareket ederken kasık batması gibi bişey oluyo2-3 saniye sürüyo sonra geçiyo..bitek o..galiba bu ayda bebiş yokkk..sende belirtiler başladımı
yok bacım yaaaa belki okumuşsundur fazla fazla yedim ne var ne yok...kıtlıktan çıktım sanki ilk defa yermişçesine yedim incirleri tabi noldu sonra.............malum........yok kızzzz ben öyleee şeyler yiyememkii incir bal yaa başka ne varsa yiyemem ben onları ya ben bu ay bitek 12. ile 18. günler arası hergün ilişkide bulundum bite ayaklarımı hemen diktim yataktanda kalkmadım..öyle yani..inşallah tutmuştur biri. sen napıyosun belirtilerin başladımı senin ya.. benim arada kalkarken yada hareket ederken kasık batması gibi bişey oluyo2-3 saniye sürüyo sonra geçiyo..bitek o..galiba bu ayda bebiş yokkk..sende belirtiler başladımı
etmemmi bacim ediyorum allah acilan elleri geri cevirmez hepimize ediyorum
canımmm benimm çokkkkkkkkkkkk geçmiş olsun inş biran önce geöçer sıknmtılarınn
en ksa zamanda geşlir meleğinn
Sağolun kızlar...
napimm canım ya biliosun bende rahim filmi çektirdim işte şimdide regl tarihini bekliyorum sen napıosun..nerelerdesin
allah korusun zaten severek evlendik 7 yildi ayni askimiz devam ediyor onsuz ne ederim ben amanin allah korusun allah uzun ömürler versin kocalarimiza bizlerede amin nnnnn😀
Hoşgeldin cnm bence öle batma falan varsa üzücü bişey söliyim hamile olabilirsin🙂)))
ay valla ya yok ayağını dik yok onu ye bunu ye bu ne yaaa...aslıcım sen de epey mücadele etmişsin canım bu kadar uğraşa bir tane tutmuştur bence...yediğimiz içtiğimiz yiyeceklerden midemiz allak bullak oldu zaten psikolojimiz büsbütün karıştı...
ne kimyamız kaldı nede fiziğimiz....
ooooooooo bacım onu bulamayanlarda var hem evilik nişan günü sizin icadınız oysa sevgililer günü başkalarınınevet canım evlilik ve nişan yıl dönümümüz bizim için kıymetlidir...
eşim bu günler için gösterdiği özeni sevgililer günü için göstermez ama 🙂)))
canımsın yaaaaaa ama ben hep buralardayım sen yoksun bacım ille yanımda biri dahamı olsun kıssssssss öpüyorum datluuuuuummmmm bol bol çalış sen bacım günleri boş geçirme tüpler bu kadaraçıkken yani......evet bitanem yazım gülüm çok başka çok tatlı sizde öyşlesiniz inş gelirim bitanem seni görünce ister istemez dalıyom konuyo zatennn
yok bacım yaaaa belki okumuşsundur fazla fazla yedim ne var ne yok...kıtlıktan çıktım sanki ilk defa yermişçesine yedim incirleri tabi noldu sonra.............malum........
ama dünden beri müthiş göğüs uçlarım acyor önceden hep göğsüm ağrırdı bu defa uçları birde dün esnerken ağzım yarılıyordu galiba hormonlarım altüst oldu bacım bir dahaki ay daha kontrollü olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?