Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

oyyy inş bacım ağzından bal damlyo çekil çekil halıya gelmesin pislenirhahahahahahaca

cekildim amma haliya geliyor yine 😀 ahahahha oy oyyyyyyyy öpesim geldi aysegülüm snei gel buraya:kiss: oh😀

gel bacımm gel sarılakkkkkkkkkkkk oyyyy kurban olurum sana :kiss::kiss:

evet canım önceden hep takip ederdim sizleri özellikle yaz gülüyle muhabbetleriniz doyumsuz olurdu olsun bacım yeni kişiler yeni dostluklar....yeni bekliyişler...sen yinede gel olurmu bitanem

evet bitanem yazım gülüm çok başka çok tatlı sizde öyşlesiniz inş gelirim bitanem seni görünce ister istemez dalıyom konuyo zatennn :Laie_23:

yok kızzzz ben öyleee şeyler yiyememkii incir bal yaa başka ne varsa yiyemem ben onları ya ben bu ay bitek 12. ile 18. günler arası hergün ilişkide bulundum bite ayaklarımı hemen diktim yataktanda kalkmadım..:sigara:öyle yani..inşallah tutmuştur biri. sen napıyosun belirtilerin başladımı senin ya.. benim arada kalkarken yada hareket ederken kasık batması gibi bişey oluyo2-3 saniye sürüyo sonra geçiyo..bitek o..galiba bu ayda bebiş yokkk..sende belirtiler başladımı

aslıcım sen de epey mücadele etmişsin canım bu kadar uğraşa bir tane tutmuştur bence...yediğimiz içtiğimiz yiyeceklerden midemiz allak bullak oldu zaten psikolojimiz büsbütün karıştı...
ne kimyamız kaldı nede fiziğimiz....

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis
pembe düş.....................17 Nisan

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
Lalezar.........................22 Nisan
dentnurse......................23 Nisan
şehnaz ......................... 24 Nisan
sammy_haa ................. 23-26 Nisan
aslıgökçe ...................... 27 Nisan
Eminegelin .................. 28 Nisan
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
ecce ................................. 6 Mayıs
azade.................................6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
nurci ..............................23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14................................ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

yok kızzzz ben öyleee şeyler yiyememkii incir bal yaa başka ne varsa yiyemem ben onları ya ben bu ay bitek 12. ile 18. günler arası hergün ilişkide bulundum bite ayaklarımı hemen diktim yataktanda kalkmadım..:sigara:öyle yani..inşallah tutmuştur biri. sen napıyosun belirtilerin başladımı senin ya.. benim arada kalkarken yada hareket ederken kasık batması gibi bişey oluyo2-3 saniye sürüyo sonra geçiyo..bitek o..galiba bu ayda bebiş yokkk..sende belirtiler başladımı
yok bacım yaaaa belki okumuşsundur fazla fazla yedim ne var ne yok...kıtlıktan çıktım sanki ilk defa yermişçesine yedim incirleri tabi noldu sonra.............malum........
ama dünden beri müthiş göğüs uçlarım acyor önceden hep göğsüm ağrırdı bu defa uçları birde dün esnerken ağzım yarılıyordu galiba hormonlarım altüst oldu bacım bir dahaki ay daha kontrollü olacağım

napimm canım ya biliosun bende rahim filmi çektirdim işte şimdide regl tarihini bekliyorum sen napıosun..nerelerdesin

ayyy bitanem geçmiş olsunmn inş o beklenmeyen reglin gelmez bebişin gelir canm ben de işde tanıdklar görünce geliyorumm aynen yeni başaladık çalışmalara inş benim buay gelir artık meleğimm

allah korusun zaten severek evlendik 7 yildi ayni askimiz devam ediyor onsuz ne ederim ben amanin allah korusun allah uzun ömürler versin kocalarimiza bizlerede amin nnnnn😀

aminnnnnnnnnn güzelimm benim allah eşini sana ve kızına bide doğacak bebişine bağişlasın inş:bebem:

Hoşgeldin cnm bence öle batma falan varsa üzücü bişey söliyim hamile olabilirsin🙂)))

ayyy inşallah cozyim yaaaa ağzından bal damlıyooooo

aslıcım sen de epey mücadele etmişsin canım bu kadar uğraşa bir tane tutmuştur bence...yediğimiz içtiğimiz yiyeceklerden midemiz allak bullak oldu zaten psikolojimiz büsbütün karıştı...
ne kimyamız kaldı nede fiziğimiz....
ay valla ya yok ayağını dik yok onu ye bunu ye bu ne yaaa...:24:valla deliliğe ramak kaldı.. bide alışkanlık yapcak artık her ilişki sonrası ayakları dikicez tavana yakındır yanii

evet canım evlilik ve nişan yıl dönümümüz bizim için kıymetlidir...
eşim bu günler için gösterdiği özeni sevgililer günü için göstermez ama 🙂)))
ooooooooo bacım onu bulamayanlarda var hem evilik nişan günü sizin icadınız oysa sevgililer günü başkalarının
evet bitanem yazım gülüm çok başka çok tatlı sizde öyşlesiniz inş gelirim bitanem seni görünce ister istemez dalıyom konuyo zatennn :Laie_23:
canımsın yaaaaaa ama ben hep buralardayım sen yoksun bacım ille yanımda biri dahamı olsun kıssssssss öpüyorum datluuuuuummmmm bol bol çalış sen bacım günleri boş geçirme tüpler bu kadaraçıkken yani......

yok bacım yaaaa belki okumuşsundur fazla fazla yedim ne var ne yok...kıtlıktan çıktım sanki ilk defa yermişçesine yedim incirleri tabi noldu sonra.............malum........
ama dünden beri müthiş göğüs uçlarım acyor önceden hep göğsüm ağrırdı bu defa uçları birde dün esnerken ağzım yarılıyordu galiba hormonlarım altüst oldu bacım bir dahaki ay daha kontrollü olacağım

kıııııız izgil göğüslerin acıması adet belirtisi göğüs uçlarının acıması hamileleik belirtisidir...bak bundan eminim dediğim gibi konuştuğum hamile bayanların hemen hepsi aynı şeyi söylüyor canım....kııız sen hamişsin o zaman....

Geri