Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyy bitanem geçmiş olsunmn inş o beklenmeyen reglin gelmez bebişin gelir canm ben de işde tanıdklar görünce geliyorumm aynen yeni başaladık çalışmalara inş benim buay gelir artık meleğimm

inşallah gelir meleğin çok çalış ayşegülüm sende rahim filmi çektirdin ya ben senden bu ay çooook ümitliyim vallaaaa...hele bi hamiş kalda göbecikler atarız forumda..

kııııızzzzzz hamişmisin yoksaaa .......hayırdır inşallahhhh

evet canım aynen alışkanlık oldu yaptıklarımız işe yarasada emeklerimiz boşa çıkmasa bari....yorucu bir süreç....

evet bitanem hep burdasın aksilik ben geliyuorum sen ya çıkmş yda çıkıcak oluyosunn

inşallah gelir meleğin çok çalış ayşegülüm sende rahim filmi çektirdin ya ben senden bu ay çooook ümitliyim vallaaaa...hele bi hamiş kalda göbecikler atarız forumda..

aynen ben de senden umutluyumm bacım mnedense ben başlarda umutlu oluyorum ayın sonuna gelene kadar bitiyo benim bütün umutlar inş bacım inş ikimizinde bebişi gelir bu ayyy da kutlarız hep beraber

azade bacım yaaaa bende bu duruma çok pisssss inanmak istiyorum ama ne bileyim imkansız gibi bir şey lekelenmelerim bir azalıp bir atıyor dün azdı bitiyor galiba dedim bugün yine arttı göğüs uçlarıma bir anlık acı saplanıyor 5 dk sonra bişi kalmıyo dün sadece sağ göğsümdü bugün ikiside kasıklarımda batmalar alt karın bölgemdede öksürdüğümde yada hapşurduğumda seğirmeler var...kafam çok karışıtı daha reglime 10 gün var bilmiyorum kuzucuğum

Kızlar bişey sölim mi. Bence adetinizin geçmesini bekleyin. Gebeliklerin %50 si adet dönemine kadar sonlanıyormuş. Bir keresinde benim yumurtlamdan bir gün sonra göğüslerim davul gibi şişmeye başladı ama çok fena, dokunamıyordum, aşılamada bile hormon aldığım halde o kadar değildi. Aynı gün başım ağrıdı. Belim kopuyordu ağrıdan. Sonra yolculuğa çıkmam gerekti yolcuğun ertesi günü göğüslerimdeki şişlik azalmaya başladı belim ağrımaya devam etti. Ne oldu bilmiyorum ama o ay bende değişik birşeyler oldu.Sonuç regli oldum tabi. Ama o ay ben çok yakınımdaki birinin gebe olduğunu öğrenmiştim kendimi çok hırpaladım işte böyle ...