namaz kilicam gelicem kizlar bide güzelce dua edem bize ben gelince yazarim simdilik size iyi sohbetler ismim burda ama ben yokum haberiniz olsun canlarim
allah kabul etsin canımmmmmmmmm
namaz kilicam gelicem kizlar bide güzelce dua edem bize ben gelince yazarim simdilik size iyi sohbetler ismim burda ama ben yokum haberiniz olsun canlarim
ayyy bitanem geçmiş olsunmn inş o beklenmeyen reglin gelmez bebişin gelir canm ben de işde tanıdklar görünce geliyorumm aynen yeni başaladık çalışmalara inş benim buay gelir artık meleğimm

ayyy inşallah cozyim yaaaa ağzından bal damlıyooooo
Hadi bakem görem seni, zaten ii çalışmışsın umutluyum senden
kııııızzzzzz hamişmisin yoksaaa .......hayırdır inşallahhhhyok bacım yaaaa belki okumuşsundur fazla fazla yedim ne var ne yok...kıtlıktan çıktım sanki ilk defa yermişçesine yedim incirleri tabi noldu sonra.............malum........
ama dünden beri müthiş göğüs uçlarım acyor önceden hep göğsüm ağrırdı bu defa uçları birde dün esnerken ağzım yarılıyordu galiba hormonlarım altüst oldu bacım bir dahaki ay daha kontrollü olacağım

ayyy inşallah cozyim yaaaa ağzından bal damlıyooooo
ay valla ya yok ayağını dik yok onu ye bunu ye bu ne yaaa...valla deliliğe ramak kaldı.. bide alışkanlık yapcak artık her ilişki sonrası ayakları dikicez tavana yakındır yanii
ooooooooo bacım onu bulamayanlarda var hem evilik nişan günü sizin icadınız oysa sevgililer günü başkalarının
canımsın yaaaaaa ama ben hep buralardayım sen yoksun bacım ille yanımda biri dahamı olsun kıssssssss öpüyorum datluuuuuummmmm bol bol çalış sen bacım günleri boş geçirme tüpler bu kadaraçıkken yani......

inşallah gelir meleğin çok çalış ayşegülüm sende rahim filmi çektirdin ya ben senden bu ay çooook ümitliyim vallaaaa...hele bi hamiş kalda göbecikler atarız forumda..![]()