Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

rahat olalım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ıste kolay olmuyomus bu ıssssssss......ılk gunden hamıle kalanlar nasıl kalıyo anlamadım vallaaaaaaaaaaa.....hayırlısı bakalım melekler ogunler gelecek ınsallahhhhhh bız sabredelım yeter....bu sure ıcınde tabıkı yıpranıyoruz ama hergecen gun bıseyler ogrenıyoruz bunun artı tarafı da bu olsa gerekkkk

KIZZ İLGİLLL SAKİN OL BACIMM ARADA BİZDE KAYNAMIYALM KORKTUM BEN SENDEN HEEE DENSTURSE GİTTİ YOK GELİNCE EDERSİN NE EDCEKSEN BİZİ DÖVME SAKIN BİZ BİŞEY YAPMADIK KOMŞUNUN CAMINI BİZ KIRMADIKKKK
ama online görünüyordu tüüühhh beeee bütün seanslar boşunamı gitti şimdi.......o kadarda kuru yedim yemekte dentnurseyi 24 nisana kadar bayıltmak için tüühh yaaaa ben şimdi nasıl biriktiricem aynı gazı

KIZLAR DESTEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER BENİM KOCİŞ GELDİ AZ YANINA GİDEYİMM.
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN İYİKİ VARSINIZ YOKSA BEN DÜŞÜNCEDEN ÇATLARIM KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ

burada okumuştum eğer akıntılar regline yakın kesilirse reglin gelecek demekti ve benim gelirse bidah taaa temmuza ertelenecek çalışmalar 🙁
bacım akıntılara takılma sen bak bana ben iyice bu ay incirim hışımına uğradım benimde reglime 8 gün var ama yumrta akı kıvamındaki akınlar daha yeni başladı ne bu yaaaaa bu ay resmen darbelere geldim heeeeeeee 5 gündür lekelenmem vardı dün sabahta geldi bayağı sonra zınk diye kesildi arkadan bu akıntı başladı
ne oldi bağa ne oldi böleeeee