Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

rahat olalım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ıste kolay olmuyomus bu ıssssssss......ılk gunden hamıle kalanlar nasıl kalıyo anlamadım vallaaaaaaaaaaa.....hayırlısı bakalım melekler ogunler gelecek ınsallahhhhhh bız sabredelım yeter....bu sure ıcınde tabıkı yıpranıyoruz ama hergecen gun bıseyler ogrenıyoruz bunun artı tarafı da bu olsa gerekkkk

AYY BENDE BACIMMM HEMENCİK HAMİLE KALIYOLAR SORSAN NASIL OLDU DİYE BİLMEZLER BİZ HERŞEYİ ÖĞRENDİK TIK YOKKK YOK YOK BEN KARAR VERDİMM BİLSEMDE BİLMİYOMUŞ GİBİ YAPICAMM GELSİN YETERKİ BEBİŞİMMM

ama online görünüyordu tüüühhh beeee bütün seanslar boşunamı gitti şimdi.......o kadarda kuru yedim yemekte dentnurseyi 24 nisana kadar bayıltmak için tüühh yaaaa ben şimdi nasıl biriktiricem aynı gazı:puha::puha:

NEYSE BACMMM O GAZINI İÇİNDE TUT BİEDE DOĞRU GÖNDERME SAKIN BİZİM SUÇUMUZ YOKK SEN KIZA VERDİN GAZI VERDİN GAZI HAMİLESİN DİYEEE ODA ÇILDIRDI NAAPSINN ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRENE KADAR TEST YAPAR ARTIK O BU GAZLA

SAĞOL CANIM BENİM AMA İŞTE NEBİLEYİMM🙁

ÜZÜLME BALIM BENİMM RABBİM HEPİMİZE VERİCEK İNŞ GÜZEL GÜĞZEL BEBEİŞLER

[sıze=5][ı]kızlar destekleriniz için çok teşekkürler benim kociş geldi az yanına gideyimm.[/ı][/sıze]
[ı][sıze=5]hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız yoksa ben düşünceden çatlarım kocaman öpüldünüz :kiss::kiss:[/sıze][/ı]

kızlar benim çıkmam gerekiyor görüşürüz...

güle güle fıstıklı kurabiyelerimmm bende sizi öpüyorum sevilaycım iyiki sende varsın n

NEYSE BACMMM O GAZINI İÇİNDE TUT BİEDE DOĞRU GÖNDERME SAKIN BİZİM SUÇUMUZ YOKK SEN KIZA VERDİN GAZI VERDİN GAZI HAMİLESİN DİYEEE ODA ÇILDIRDI NAAPSINN ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRENE KADAR TEST YAPAR ARTIK O BU GAZı
heeee bacım yaaaaa eğer değilse kendimi en yakın köprüden aşağı atarım ama bence hamie yaaaaaa başka açıklaması yokki bu durumun

bacım akıntılara takılma sen bak bana ben iyice bu ay incirim hışımına uğradım benimde reglime 8 gün var ama yumrta akı kıvamındaki akınlar daha yeni başladı ne bu yaaaaa bu ay resmen darbelere geldim heeeeeeee 5 gündür lekelenmem vardı dün sabahta geldi bayağı sonra zınk diye kesildi arkadan bu akıntı başladı
ne oldi bağa ne oldi böleeeee

bitanemm biraz ara ver şu kürlere başka yerlerini bozucan allah korusun

bitanemm biraz ara ver şu kürlere başka yerlerini bozucan allah korusun
yok bacım ne kürü lekelenmemin olduğu gün daha bıraktım....bir dahamı....asla....aynı anda 3 kür yedim.....ama yaşıyoruum nabeeerrrr:24:
neyse şimdiden plan yapmak lazım sıraya koymalı en iyisi bu ay regl olursam sadece incir yecem ama olmazsammmmmm
kıısss ayşegül sence hamile olma ihtimalim yüzde kaç

Geri