Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

rahat olalım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ıste kolay olmuyomus bu ıssssssss......ılk gunden hamıle kalanlar nasıl kalıyo anlamadım vallaaaaaaaaaaa.....hayırlısı bakalım melekler ogunler gelecek ınsallahhhhhh bız sabredelım yeter....bu sure ıcınde tabıkı yıpranıyoruz ama hergecen gun bıseyler ogrenıyoruz bunun artı tarafı da bu olsa gerekkkk

KIZZ İLGİLLL SAKİN OL BACIMM ARADA BİZDE KAYNAMIYALM KORKTUM BEN SENDEN HEEE DENSTURSE GİTTİ YOK GELİNCE EDERSİN NE EDCEKSEN BİZİ DÖVME SAKIN BİZ BİŞEY YAPMADIK KOMŞUNUN CAMINI BİZ KIRMADIKKKK :haha::haha::haha:
ama online görünüyordu tüüühhh beeee bütün seanslar boşunamı gitti şimdi.......o kadarda kuru yedim yemekte dentnurseyi 24 nisana kadar bayıltmak için tüühh yaaaa ben şimdi nasıl biriktiricem aynı gazı:puha::puha:

inşallah canım ama hiç umudum yok:küstüm:
biliyorum herkeste aynı değil ama %90 akıntılar devam ediyo benimkiyse şimdiden kesildi:küstüm:

valla kızlar bilmiyom ne yapacağımı adamı delirttim herhalde yok testler yok preseedler yok incirler cevizler bak pes etti adam aslında kızmayada hakkım yok ya o elinden geleni yaptı artık napsın demi ama..
oooyyyy kuşum bakiyorum seninde seansa ihtiyacın var .....bak bütün gazımla gelirim senide batıltırım regl gününe kadar hheeeeee

Geç kaldın🙂

[/SIZE]

İnş.

SENİ TEMBELLL ULAR KESİİKMİŞ SANKİ BILAŞK ÇAMAŞİR ÇIKARKEN ÇALİŞYOOO

TEMBEL TEMBEL TAVUKLARA YEMM VERR:haha::haha::haha:

Ama ama kesikti çalışamadım....:küstüm:

Sağol tatlım cadım.Aslında biraz önce ayşegülün söylediği ile aynı şey, çok araştırdıkça, didikledikçe iyice geriliyoruz, biraz rahat olmak gerek ama bende nerdeeee

CANIMMM BEN SÖYLÜYORUM ARAŞTIRMIYTORUMN ARTIK KAFAMDA OKADAR RAHAT OLUYOO SENDE ARAŞTIRMA STRESE SOKMA KENDİNİ ZATEN BEBİŞİNİ VERİCEK OLAN RABBİM SEN BİLSEN DE VERİCEK BİLMESENDE EN İYİSİ FAZLA BİLMEMEK KUŞUMMM

yok kız ben kıyamam ona o benim kıymetlimm:utan:

CANMIMMM BENİMM ALLAH AYIRMASIN BİR ÖMÜR BOYU MUTLU OLUN İNŞŞŞ :Laie_23:

KIZLAR DESTEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER BENİM KOCİŞ GELDİ AZ YANINA GİDEYİMM.
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN İYİKİ VARSINIZ YOKSA BEN DÜŞÜNCEDEN ÇATLARIM KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ :kiss::kiss:

burada okumuştum eğer akıntılar regline yakın kesilirse reglin gelecek demekti ve benim gelirse bidah taaa temmuza ertelenecek çalışmalar 🙁
bacım akıntılara takılma sen bak bana ben iyice bu ay incirim hışımına uğradım benimde reglime 8 gün var ama yumrta akı kıvamındaki akınlar daha yeni başladı ne bu yaaaaa bu ay resmen darbelere geldim heeeeeeee 5 gündür lekelenmem vardı dün sabahta geldi bayağı sonra zınk diye kesildi arkadan bu akıntı başladı
ne oldi bağa ne oldi böleeeee

Geri