oooooooooooooooo dilam da burdaymis anam nasilsin kiz görüsmeyeli ne var ne yok bakalim nasil gidiyo neler ediyon kizzz
valla ben ne yapam melisi bulduk yani yumurtayi sonunda catlattik baya bi ugrastan sonra simdikte onla ugrasiyoz
cok sükür bu aralar iim tatlim bende solugu burda aliyom kiz
chatlakimi göremedim hic haberin varmi acep o nasil kiz??
tabi yeni hamis olanlara cok sevindim..insallah herkes hop diye alt listeye düser
Slm kızlar, ben 3 gün yokum istanbula gidiyoruz, eşimin abisinin oğlu nışanlanıyor,
Özliycem sizleri, kendinize iyi bakın,
Ayrıca hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun
hepinizi çok öptüm
oooooooooooooooo dilam da burdaymis anam nasilsin kiz görüsmeyeli ne var ne yok bakalim nasil gidiyo neler ediyon kizzz
valla ben ne yapam melisi bulduk yani yumurtayi sonunda catlattik baya bi ugrastan sonra simdikte onla ugrasiyoz
Tabi yeni hamis olanlara cok sevindim..insallah herkes hop diye alt listeye düser
kıslar yaa sonunda bi dr buldum.
bi arkadaşımın tavsiyesiyle Ümraniye Hospitalium'a gittim (Tüp bebek merkezine).
Klomen hapı verdi ve dün kullanmaya başladım. Aşılama yapıcaz. Öbür salı gittiğimde ne zaman işlem yapılacağını söyleyecek dr.
Bu defa heyecanlıyım yaaaa🙂
tabi yeni hamis olanlara cok sevindim..insallah herkes hop diye alt listeye düser
Yavruşum ne yazgülünden ne de chatlaktan haberim var en son chatlak hamilelik haberi verdi yazgülünde çalışmalar devam ediyordu bıraktığımda ben de seni merak ediyordum nesıl gidiyor hamişlik ne kadar oldu şimdi?