Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm melislerim nasilsiniz??

bu güzel günün yüzü gözü hürmetine rabbim insallah en kisa zamanda sizinde evinizi senlendirir,kucaginizi doldurur.bu tatli heyecani sizlerede en güzel sekilde yasatir..allahtan hic bi zaman icin ümit kesilmez allah hepinizin önlüne göre versin melislerim
oooooyyy canım ne güzel bir dua böyle bu Allah razı olsun gülüm benim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

ay ay gülyüzlüm kimmis senin slmini almayan söyle bana onun kulagini cekem hahaha oh ne güzel iste ugrasin varmis tatlim ii olmana cok sevindim bende iim valla ne olsun iste karnimdaki ile ugrasip duruyom

amin diyen herkese tesekkür tatlilarim ballarim aminn tabiki hep dualarim sizinle

sizde bana edin kolay bi dogum olur insallah diye hahaha

kendimide unutmuyom kizlar dimi ne cadiyim haha
özlemim nassın gülüm nerelerdesin sen?
hoş ben de çok girmiyorum artık ama yine de arada bir bakıyorum ne var ne yok diye

oy oy melislerim benim allah hepinizden razi olsun ii dilekleriniz icin

lalezarim ii yolculuklar bi denem hadi bakalim ii vakit gecir rahatla gevse bi güzel ondan sonra tam gaz calismaya devam

Slm kızlar, ben 3 gün yokum istanbula gidiyoruz, eşimin abisinin oğlu nışanlanıyor,
Özliycem sizleri, kendinize iyi bakın,
Ayrıca hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun
hepinizi çok öptüm

Sende kendine iyi bak,sağol lalezar,
Güle güle...

kızlar ben geldim🙂

nasılsınız bakalım? yaa ben tatil moduna girdim, hiç çalışasım yok. Daha 1 saatten fazla var çıkmama. napcaz şimci🙂
Hg, sen nasılsın bakalım...
sabretceksin artık yapcak bi şey yok🙂

Slm kızlar, ben 3 gün yokum istanbula gidiyoruz, eşimin abisinin oğlu nışanlanıyor,
Özliycem sizleri, kendinize iyi bakın,
Ayrıca hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun
hepinizi çok öptüm

senin de kutlu olsun tatlım ay ya bende seni özliycemmm bende seni çokkkkkkkkkk öptümmm :kiss:

kızlar ben geldim🙂

nasılsınız bakalım? yaa ben tatil moduna girdim, hiç çalışasım yok. Daha 1 saatten fazla var çıkmama. napcaz şimci🙂

tatlım hg takıl bize çabucak geçer 1 saatb anlamazsın bile nasıl geçti dersinnnn
hhahaaa

Geri