allahim senide bebeinede korusun bebeim ins dogucak benim aslan yigenim korkma bolca dinlen benim ablamdada aynisi olmustu 4 ay boyunca sagdece tuvalete kalkmisti yatmisti ve cocuk saglikli dogmustu sende bolca dinlen cnmMerhaba canlarım sizi habersiz bıraktım ama hak vereceksiniz.
Pazartesi akşamı az kanamam oldu pembemsi bir şekilde... çok korktum, ertesi gün yani salı günü zaten randevum vardı. eşimle endişe içinde gittik. allaha şükür normal gebelik ve bebek iyiydi. Bugün sabah kanama yine oldu ve ben bugün resmen üzüntüden öldüm. düşük zannettim hemen hastaneye gidip doktoruma göründüm. doktor iyice inceledi ve bebekte kesede iyi dedi. etrafında kanama yok dedi allahıma çooookkk şükür.
Böyle kanamalar olabiliyor ama her kanama düşüş tehditidir dedi ve mutlaka dinlenmem için 10 günlük rapor verdi. Hiçbir iş yapma dedi. İşte durum bu. Nolur dualarınızda bana da yer verin.
bende yeni geldim askom kalplerimiz birmis ay aysegül regl tarihleirmize 16 gün kaldi icim kipir kipi :dd
[ı][sıze=5]selam kızlar[/sıze][/ı]
[ı][sıze=5]mrs.m hala yok :küstüm:[/sıze][/ı]
[ı][sıze=5]allahım lütfen güzel haberlerle gelsin [/sıze][/ı]
[ı][sıze=5]ya rabbiimmmmmm !!! Aminnnnnnnnnn[/sıze][/ı]
Kızlar iyi akşamlar herkese
Mrs M öldük meraktan, çok şükür sen ve bebişin iyi, dualarım seninle canım
cnm seni çok merak ettim yaaa normlade girmiyodum ama inankii çok meraklandım tatlım.içini ferah tut bak bebkte kesede gayet normalmiş bu tazr kanamalarda olabilir sen yat dinlen cnm raporda çok ii olmuş.Allahım sağlıkversin bebeişinede sanada tatlım geçmiş olsunn dinleen inşş ii olcak herşeyyyMerhaba canlarım sizi habersiz bıraktım ama hak vereceksiniz.
Pazartesi akşamı az kanamam oldu pembemsi bir şekilde... çok korktum, ertesi gün yani salı günü zaten randevum vardı. eşimle endişe içinde gittik. allaha şükür normal gebelik ve bebek iyiydi. Bugün sabah kanama yine oldu ve ben bugün resmen üzüntüden öldüm. düşük zannettim hemen hastaneye gidip doktoruma göründüm. doktor iyice inceledi ve bebekte kesede iyi dedi. etrafında kanama yok dedi allahıma çooookkk şükür.
Böyle kanamalar olabiliyor ama her kanama düşüş tehditidir dedi ve mutlaka dinlenmem için 10 günlük rapor verdi. Hiçbir iş yapma dedi. İşte durum bu. Nolur dualarınızda bana da yer verin.
Merhaba canlarım sizi habersiz bıraktım ama hak vereceksiniz.
allahim senide bebeinede korusun bebeim ins dogucak benim aslan yigenim korkma bolca dinlen benim ablamdada aynisi olmustu 4 ay boyunca sagdece tuvalete kalkmisti yatmisti ve cocuk saglikli dogmustu sende bolca dinlen cnm
canım geçmiş olsun Rabbim seni korusun meleğini de inş.amiiiiiiiiinnnn canım çok sağol inşallah rabbim bana da onu kucağıma almayı nasip eder.
canımmm çok teşekkür ederim... biraz sıkıntım olduğu için gelemedim. çok sağol canım.
[ı][sıze=4]iyiyim canlarımm , yumurta çatlıyor gakibaa[/sıze][/ı]
[ı][sıze=4]8 de test yapacam[/sıze][/ı]
[ı][sıze=4]mrs.m yokkk,haber de yokk[/sıze][/ı]
merhaba canlarım sizi habersiz bıraktım ama hak vereceksiniz.
pazartesi akşamı az kanamam oldu pembemsi bir şekilde... çok korktum, ertesi gün yani salı günü zaten randevum vardı. Eşimle endişe içinde gittik. Allaha şükür normal gebelik ve bebek iyiydi. Bugün sabah kanama yine oldu ve ben bugün resmen üzüntüden öldüm. Düşük zannettim hemen hastaneye gidip doktoruma göründüm. Doktor iyice inceledi ve bebekte kesede iyi dedi. Etrafında kanama yok dedi allahıma çooookkk şükür.
böyle kanamalar olabiliyor ama her kanama düşüş tehditidir dedi ve mutlaka dinlenmem için 10 günlük rapor verdi. Hiçbir iş yapma dedi. Işte durum bu. Nolur dualarınızda bana da yer verin.
hoşbulduk canlarım nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?