Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Merhaba canlarım sizi habersiz bıraktım ama hak vereceksiniz.

Pazartesi akşamı az kanamam oldu pembemsi bir şekilde... çok korktum, ertesi gün yani salı günü zaten randevum vardı. eşimle endişe içinde gittik. allaha şükür normal gebelik ve bebek iyiydi. Bugün sabah kanama yine oldu ve ben bugün resmen üzüntüden öldüm. düşük zannettim hemen hastaneye gidip doktoruma göründüm. doktor iyice inceledi ve bebekte kesede iyi dedi. etrafında kanama yok dedi allahıma çooookkk şükür.

Böyle kanamalar olabiliyor ama her kanama düşüş tehditidir dedi ve mutlaka dinlenmem için 10 günlük rapor verdi. Hiçbir iş yapma dedi. İşte durum bu. Nolur dualarınızda bana da yer verin.
allahim senide bebeinede korusun bebeim ins dogucak benim aslan yigenim korkma bolca dinlen benim ablamdada aynisi olmustu 4 ay boyunca sagdece tuvalete kalkmisti yatmisti ve cocuk saglikli dogmustu sende bolca dinlen cnm

bende yeni geldim askom kalplerimiz birmis ay aysegül regl tarihleirmize 16 gün kaldi icim kipir kipi :dd:dp178:

canmmm inş inşş bebnim içim pek kıpırtısız nedense yaww

[ı][sıze=5]selam kızlar[/sıze][/ı]

[ı][sıze=5]mrs.m hala yok :küstüm:[/sıze][/ı]
[ı][sıze=5]allahım lütfen güzel haberlerle gelsin [/sıze][/ı]
[ı][sıze=5]ya rabbiimmmmmm !!! Aminnnnnnnnnn[/sıze][/ı]

a.s canımm sorma yaaa hiç böle yapömazdı fıstığım ben kötü bişey olduğunu düşünmüyorum ama yaa iyidr bence

Pazartesi akşamı az kanamam oldu pembemsi bir şekilde... çok korktum, ertesi gün yani salı günü zaten randevum vardı. eşimle endişe içinde gittik. allaha şükür normal gebelik ve bebek iyiydi. Bugün sabah kanama yine oldu ve ben bugün resmen üzüntüden öldüm. düşük zannettim hemen hastaneye gidip doktoruma göründüm. doktor iyice inceledi ve bebekte kesede iyi dedi. etrafında kanama yok dedi allahıma çooookkk şükür.

Böyle kanamalar olabiliyor ama her kanama düşüş tehditidir dedi ve mutlaka dinlenmem için 10 günlük rapor verdi. Hiçbir iş yapma dedi. İşte durum bu. Nolur dualarınızda bana da yer verin.
cnm seni çok merak ettim yaaa normlade girmiyodum ama inankii çok meraklandım tatlım.içini ferah tut bak bebkte kesede gayet normalmiş bu tazr kanamalarda olabilir sen yat dinlen cnm raporda çok ii olmuş.Allahım sağlıkversin bebeişinede sanada tatlım geçmiş olsunn dinleen inşş ii olcak herşeyyy

canım benin , bitanem , öldüm meraktann
çok dikkat etmelisin canım , yat hep mutlaka , bırak bize de yazma , sana ve bebeğe bişey olmasın ben habersiz kalmaya razıyım kuzummmm...

Dualarımız hep seninle olacak canım,lütfen lütfenn çok dikkat et çok değerli biliyorsun sende karnındaki melek....

çok seviyorum seni,öpüyorum ,dinlen tatlım hatta yat kalkma sen..
:kiss:

[ı][sıze=4]iyiyim canlarımm , yumurta çatlıyor gakibaa[/sıze][/ı]
[ı][sıze=4]8 de test yapacam[/sıze][/ı]

[ı][sıze=4]mrs.m yokkk,haber de yokk :tsk:[/sıze][/ı]

ayy hadi inş bulursun yumurta y canımm yaa

merhaba canlarım sizi habersiz bıraktım ama hak vereceksiniz.

pazartesi akşamı az kanamam oldu pembemsi bir şekilde... çok korktum, ertesi gün yani salı günü zaten randevum vardı. Eşimle endişe içinde gittik. Allaha şükür normal gebelik ve bebek iyiydi. Bugün sabah kanama yine oldu ve ben bugün resmen üzüntüden öldüm. Düşük zannettim hemen hastaneye gidip doktoruma göründüm. Doktor iyice inceledi ve bebekte kesede iyi dedi. Etrafında kanama yok dedi allahıma çooookkk şükür.

böyle kanamalar olabiliyor ama her kanama düşüş tehditidir dedi ve mutlaka dinlenmem için 10 günlük rapor verdi. Hiçbir iş yapma dedi. Işte durum bu. Nolur dualarınızda bana da yer verin.

canımmm benimm yaaa kıyamam sana rabbim bebeğini sana bağişlasınnn biştanem iyice dinlen duaraım seninle güzelimm benimmm

hoşbulduk canlarım nasılsınız

iyiyiz fıstık sen nasılsnnn

Geri