canımmmm çok teşekkür ederim. insanın dostlarıyla bunu paylaşması gerçekten çok duygusalmış ağlıyorum şimdi. ben de sizleri çok seviyorum. inşallah bebeğim benimle kalacak allahın izniyle...
şimdi namazımda da dua ettim , bebişini sağ salim kucağına alasın diye ,canım moralini yüksek tut , ben böyle şeyler çok duydum yakından da tanık oldum , hiç alternatifsiz yatacaksın tatlım, yemekti, temizlikti,alışverişti sakınnnnnn!!!! lütfen bak 10 günü yatarak geçir mutlaka canımmm
ne dedi peki dr. kaç hafta dedi, kaç mm. miş mercimeğimiz???

testimi tekrarladım çook hafif bi pembelik belirdi oda ışığa bakınca banamı öyle geldi görünmüyorduda ben öyle gördüm yada görmek istedim bilmiyorum dipte hafif bi pembelik vardı ama daha önce hep tek çizgiydi testlerim ee şimdi bu ne demek anlamadım ben bişey.... ayrıca ben 2 ay yumurta takibi yaptırmıştım dr.a gitmiştim 12. ve 13. günlerde daha yumurtam ancak gelişmiş oluyordu yumurtlama olmuyordu bile bugün 14.günüm acaba kaçırdımmı ben ya yumurtlama günlerimi ama 2 dir tek çıktı hep testlerde yumurtlama faslı bittimi yoksa yenimi başlıyor?