Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Desen canım bişi sorucam? 4 saat çişimi tuttum şükür bu akşamhahahatestimi tekrarladım çook hafif bi pembelik belirdi oda ışığa bakınca banamı öyle geldi görünmüyorduda ben öyle gördüm yada görmek istedim bilmiyorum dipte hafif bi pembelik vardı ama daha önce hep tek çizgiydi testlerim ee şimdi bu ne demek anlamadım ben bişey.... ayrıca ben 2 ay yumurta takibi yaptırmıştım dr.a gitmiştim 12. ve 13. günlerde daha yumurtam ancak gelişmiş oluyordu yumurtlama olmuyordu bile bugün 14.günüm acaba kaçırdımmı ben ya yumurtlama günlerimi ama 2 dir tek çıktı hep testlerde yumurtlama faslı bittimi yoksa yenimi başlıyor? :tsk:
cnm testini yapmaya devam et diğer konrtollerinde daha 12. ve 13.günü yumurtan yeni gelişiyosa çatlamaya vardır bence 15 16 17.günlerde de testi yap yani geç görebilirsin.denemeye devam et tatlım kaçırdım die düşünme bence kaçırmadın pozitifi görüceksin inşş

benimde dün ööle çıktı cnm belli belirsiz bir çizgi alt kısımda, bence yeni başlıyor,kaçıncı gün senin bu gün? ben unuttum bu gün yapıverdim çişimi 8 olmasını bekliyorum yapıcam , ama felaket sancım var yürüyemiyorum resmen benim 13. gün bu gün.

canım benimde işte öyleydi belli, belirsiz bugün benim 14.günüm canım...

Fıstıklarım ben çıkyorum

mrsm çok geçmiş olsunn ama bak görüceksin hiç bişey olmıycakkk bebeşine

tamam canım çok sağol görüşürüz

oh ohh maşaallahhhh mercimeğe , evet okul yormuştur seni talım , olsun sen evdede bişicekleri elleme 10 gün yat iyice konuşarda az kalmıştı zaten di mi? 🙂

maşallahhhhh evet... yok canımmm kesinlikle hiçbirşey yapmam. 10 gün yatarım inşallah da iyi gelir.

Üzüntü ve Tasa Halinde

"Ya Hayyu ya Kayyum, birahmetike estagisu.

(Ey diri olan, ey Kayyum olan Rabbim rahmetin adina yardimını talep ediyorum."

sağol canım mutlaka okuyacağım.

Geri