Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir kimse bir şeyi kaybetse, bir parça kağıt üzerine "Ya Hakk" lafzını yazsa ve geceleyin o kağıdı eli üzerine koyup gökyüzüne baksa o zayi eylediği şeyi Allah'ın izniyle bulur
Desen canım bişi sorucam? 4 saat çişimi tuttum şükür bu akşamtestimi tekrarladım çook hafif bi pembelik belirdi oda ışığa bakınca banamı öyle geldi görünmüyorduda ben öyle gördüm yada görmek istedim bilmiyorum dipte hafif bi pembelik vardı ama daha önce hep tek çizgiydi testlerim ee şimdi bu ne demek anlamadım ben bişey.... ayrıca ben 2 ay yumurta takibi yaptırmıştım dr.a gitmiştim 12. ve 13. günlerde daha yumurtam ancak gelişmiş oluyordu yumurtlama olmuyordu bile bugün 14.günüm acaba kaçırdımmı ben ya yumurtlama günlerimi ama 2 dir tek çıktı hep testlerde yumurtlama faslı bittimi yoksa yenimi başlıyor?
benimde dün ööle çıktı cnm belli belirsiz bir çizgi alt kısımda, bence yeni başlıyor,kaçıncı gün senin bu gün? ben unuttum bu gün yapıverdim çişimi 8 olmasını bekliyorum yapıcam , ama felaket sancım var yürüyemiyorum resmen benim 13. gün bu gün.
Bir kimse bir şeyi kaybetse, bir parça kağıt üzerine "Ya Hakk" lafzını yazsa ve geceleyin o kağıdı eli üzerine koyup gökyüzüne baksa o zayi eylediği şeyi Allah'ın izniyle bulur.
amiiinnn allah razı olsun sağol canım benimmmmm.... evet zaten evde hiç iş yapmıyorum bence beni okul yordu o yüzden rapor iyi gelecek inşallahhhhh. doktor bebeğin çok iyi olduğunu söyledi. kese de iyi yerde rahme yakın değil dedi. düşükte rahme yakın olurmuş. 2 gün önce gittiğimizde 3 mm di ama bugün 4 mm olmuş. çok iyi ama çoookk dinlen dedi.
oh ohh maşaallahhhh mercimeğe , evet okul yormuştur seni talım , olsun sen evdede bişicekleri elleme 10 gün yat iyice konuşarda az kalmıştı zaten di mi? 🙂
bugün eczaneye gittim o testlerden aliyim dedi 46 euro dedi bana nasil cikicagimi sasirdim😀D siz nerden bulup aldiniz ucuzami pahaliyami bi cevap acilen
evet canım dinleneceğim bol bol.... çok korkmuştum ama inşallah meleğim benimle kalacak. aminnnnn canım inş.
ben de sizleri çok seviyorum canım sağol allah razı olsun. sen de yazgülüye selam söyle canım. evet evet iyi düşünmek lazım. inşallahhhhhh canım benim.
oh ohh maşaallahhhh mercimeğe , evet okul yormuştur seni talım , olsun sen evdede bişicekleri elleme 10 gün yat iyice konuşarda az kalmıştı zaten di mi? 🙂
canım pre seed in yanında geldi 10 tane ovulasyon testi