Hosbuldum canim,nasilsin bugün?
Mrs m seni gördügüme sevindim canim.Dualarim daima seninle olacak birtanem.Kendine dikkat et ve hep olumlu düsün.Allahim bebisini korusun insallah.
şehnazım canım üzüldüm gerçekten olsun herşeyde bir hayır vardır eminim önümüzdeki ay gelcek bebişin yola devam güzelim.. kızlar sammy_ha yı listeden sildim o da doktora gitti ya tedaviye başladı..önümüzdeki ay yazarız onu da mrs m canım hamişim çok merak ettim seni hersabah baktım gelirsin diye allaha çok şükür mercimeğimiz iyiymiş iyi bak ona yorma kendini bol bol yat olurmu
aslıgökçecim çok teşekkürler canımmmm.... allaha şükür bebeğim iyi ama yine de düşük tehlikem olabilirmiş. doktor çok dikkat et ve iyi dinlen dedi. inşallah rabbim onu bize bağışlar.
aslıgökçe ve mrs.m hoşbulduk canlarım..hava ne kadar güzel burada insanın evde oturası hiç gelmiyor..ama bebişim baş aşağı döndüğü için artık yürüyüşlerim biraz ağırlaştı pek biyere çıkamıyorum..sizlerde ne var ne yok
aslıgökçecim çok teşekkürler canımmmm.... allaha şükür bebeğim iyi ama yine de düşük tehlikem olabilirmiş. doktor çok dikkat et ve iyi dinlen dedi. inşallah rabbim onu bize bağışlar.
hoşgeldin canım iyiyim sağol sen nasılsın....senin ankaraya gidiş tarihi de yaklaştı hayırlısı inşallah.
hoşgeldin canımmm sana da hayırlı cumalar amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn inşallah herkese.
aslıgökçe ve mrs.m hoşbulduk canlarım..hava ne kadar güzel burada insanın evde oturası hiç gelmiyor..ama bebişim baş aşağı döndüğü için artık yürüyüşlerim biraz ağırlaştı pek biyere çıkamıyorum..sizlerde ne var ne yok
evet yaa burada da hava çok güzel ama ben de evde dinlenmek zorundayım. ayyyyy canım benimmm günün yaklşıyor tabi artık ağırlaşmaya başlamışsındır. rabbim yardımcın olsun canım.
benim 2 kez çok az da olsa kanamam oldu pembemsi bir şekilde... çok korktum ama çok şükür mercimeğim iyiymiş. doktor az olsa bile düşük tehditi olarak değerlendiriyoruz dedi. o yüzden 10 günlük rapor verdi canım. dinleniyorum.
canımm erken olması normal çünkü geçen ay iyice şaşırmıştı. ne güzel erken regl olmuşsun, vücudun tam temizlenir ve inşallah tedavin başarıyla sonuçlanır canım.
ayyyy bak ben de heyecanlandım. inşallahhhh canım inşallah hayırla sonuçlanır. bugün tv de izledim bir kadının 3-4 yaşlarında oğlu vardı. şöyle anlattı aslında ben oğlumdan önce 2 kez tüp bebek tedavisi yaptırmıştım ama stresimden dolayı tutmadım. tam artık olmaz deyip boşverdiğimde allah tarafından normal gebelikle oğlum geldi dedi ve herkese stresi bırakmasını önerdi. inşallah sen de rahat git canım.