hoşgeldin canım çok şükür iyiyim... evet evet sadece dinleniyorum. sırt üstü yatıyorum. küçük melek iyi herhalde bugün annesinin midesini bulandırıyor 🙂
Selzeeeeeeeehhh kısss ben dün testte yakaladım çift çizgiyi hemde epey koyuydu ama nasıl sevindim varya dün akşam da değerlendirme yaptık ama akşam bir kulak ağrısı varya öldüm öldüm.. Bu sabahta soluğu anadolu hast.de aldım.2 antibiyotik hap ve 1 antibiyotik damla verdi düşünüyorum nasıl içicem hapları diee ya bu ara hamilelik olursa diyeee :küstüm: ne yapsam acaba kısss senin bir fikrin varmı bu konuyla ilgili?
ohhhhhhhh süper kısss sonunda yaaaaa masallah masallah devam çalışmaya bakalım çok geçmıs olsun canım kullan bısı olmaz bende hamıle oldugumu ögrendıgım ay ıdrar yolu enfeksıyonu geçırmıstım ılaç kullandım 5 gün geçtı bıraktım tatlım sorun olacagını sanmıyorum adetın geçmeden
bır yere gıtmedım canım dün evde degıldım o kadar geldım bak hemencık bırakırmıyım senı hiç ben kıssssssssss ortaya dökme sulu gözlülügümü herkes ögrenecek sımdı
bır yere gıtmedım canım dün evde degıldım o kadar geldım bak hemencık bırakırmıyım senı hiç ben kıssssssssss ortaya dökme sulu gözlülügümü herkes ögrenecek sımdı
hoşgeldin canım çok şükür iyiyim... evet evet sadece dinleniyorum. sırt üstü yatıyorum. küçük melek iyi herhalde bugün annesinin midesini bulandırıyor 🙂
hoşbulduk canım ... iyim bende eşimle alışverişten geldik şimdi bakayım dedim bi aman olsun canım ikinizide saglığı iyi olsun annesine naz yapıyor canım 🙂
unutuluyor valla...ben ilköğretim okulundayım ve üst bilgilerim bu yüzden gitmeye başladı. evettttt senin işinin içinde de var ingilizce. ne demek canım eminim iyidir.
kızlar bende bu sabah ıkılı test sonucumu doktoruma göstermeye gıttım sonuçlarım çok ıyıymıs masallah bebişim çok saglıklıymıs degerlerın süperrr dedı risk oranlarım falan yanı çok sevındım gerçekten hep düşünüyodum çok rahatladım
ohhhhhhhh süper kısss sonunda yaaaaa masallah masallah devam çalışmaya bakalım çok geçmıs olsun canım kullan bısı olmaz bende hamıle oldugumu ögrendıgım ay ıdrar yolu enfeksıyonu geçırmıstım ılaç kullandım 5 gün geçtı bıraktım tatlım sorun olacagını sanmıyorum adetın geçmeden
Jinekologlar öyle diyor gebelik belli olmadan birşey olmaz die çünkü spermin yumurtada döllenmesi rahime yerleşmesi en az 10-15 günü alıyormuş yani seninde dediğin gibi adet geçmeden bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum biraz kullanayımda geçtikten sonra bırakırım.. bugün 4 te tekrar yapıcam testimi bu günde yumurtlamışmıyım görelim bakalım :meri: