Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ihihih süper cnm yaa demekki meleğin sağlıklı ve içerde annesinin midesini karıştırıyoo:ehi:biliyomusun midem bulanıyo demek bile güzell selzeh bana kızar şimdi fıstığım yaa oonunda epey mide bulantısı varya bana diyo inşş senin hamişliğinde bulanmaz.biz onla konuşurken hep derdik mide bulantısı bile güzel yaşayalım dieee yaa şimdi o budurumdan muzdarip banada deme ölee diyoo bitanem yaa dünden beri yok oda çok ösledimmmmmmmmmmmm

bak bak benı çekıstırmıs senı gidi seni gelırım oraya ısırırım:ehi: bak senı kıssssss kıyamam benı mı özlemıs arkadasım oyyyy oyyyyy geldım işte burdayım ben bu işte ustayımmmmmm:oppucuk::oppucuk:

bak bak benı çekıstırmıs senı gidi seni gelırım oraya ısırırım:ehi: bak senı kıssssss kıyamam benı mı özlemıs arkadasım oyyyy oyyyyy geldım işte burdayım ben bu işte ustayımmmmmm:oppucuk::oppucuk:
ösledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm evttt yaaa sen beni bırakıp nereler gittinnn ama geldin işte bak burdasınn holeyyyyyyyyy ustasın ustasınn senn bilmemzmiyimm sulugözüm bnmmm

Selzeeeeeeeehhh kısss ben dün testte yakaladım çift çizgiyi hemde epey koyuydu ama nasıl sevindim varya dün akşam da değerlendirme yaptık hahaha ama akşam bir kulak ağrısı varya öldüm öldüm.. Bu sabahta soluğu anadolu hast.de aldım.2 antibiyotik hap ve 1 antibiyotik damla verdi düşünüyorum nasıl içicem hapları diee ya bu ara hamilelik olursa diyeee :küstüm: ne yapsam acaba kısss senin bir fikrin varmı bu konuyla ilgili?

hoşgeldin canımmmm

2- There is only one happiness in life, to love and be loved.
3- Your words are my food, your breath my wine. You are everything to me.

2- Hayatta sadece bir mutluluk var, sevmek ve sevilmek.
3-Senin söylediğin kelimeler benim yemeğim, nefesin şarabım. Sen benim herşeyimsin.

buyrunnnnnn 🙂
vaysss ingilizcecimize bakınn nede güzel döktürmüşş yaa bende hazırlık okumuştum severdim çok ing. ama artık unutuluyo yaa ne demişler bi dil bi insan iki dil iki insan ama sen 3 insansınn sen bildiğin dil bide meleğinn😀

vaysss ingilizcecimize bakınn nede güzel döktürmüşş yaa bende hazırlık okumuştum severdim çok ing. ama artık unutuluyo yaa ne demişler bi dil bi insan iki dil iki insan ama sen 3 insansınn sen bildiğin dil bide meleğinn😀

🙂 alemsin yaaaa

malesef yabancı dil nankördür, kullanılmadıkça unutulur... seviyorsan geç de olsa geliştirirsin bence. ayyyyy evetttt 🙂

ösledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm evttt yaaa sen beni bırakıp nereler gittinnn ama geldin işte bak burdasınn holeyyyyyyyyy ustasın ustasınn senn bilmemzmiyimm sulugözüm bnmmm

bır yere gıtmedım canım dün evde degıldım o kadar geldım bak hemencık bırakırmıyım senı hiç ben kıssssssssss ortaya dökme sulu gözlülügümü herkes ögrenecek sımdı :utan::utan:

Geri