sultan
selzeh
yoncax
ebruaker
efsun
fatoş
mrs.m
yazesintisi
yazgüneşi
desen
semra
duygum
eyşan
kışgünesi
butterfly
ela
kızlarrr sizleri okadar özlüyorumkiii takım arkadaşlarım benmeski sohbetlerimizii... şimdi çoğunuz hamişsiniz tek değilsiniz hatta bi kısmınız bebeişlerini kucağınıza bile aldınız sizleri çokkk seviyorumm inşş bi gün yine buluşuruz bi topik altında eskiyi özleyenler bi gün yine buluşuruz kim bilirr içimden geldi isimlerinizi yazıp bunları sölemekkk
canım telfndan bağlanmaya çalıştım ama olmadı demek aktif göründüm o arada ama ben okuyamadım[sıze=3]aaa desen gelmiiişşş[/sıze]
[sıze=3]hoşgeldin canıııııııııııım bende seni bekliyordum[/sıze]
[sıze=3]canım benim inşallah olacak tabiki.bende 11.günden itibaren ovulasyon testi yapmaya başladım 14.gün çok silik çizgi çıktı 15.gün tamamen koyu renk çıktı yani dün bizde değerlendirdik tabi :meri: Bugünde yapıcam bakalım yine koyuluk olacakmı? Yalnız şöyle bi durum oldu bende orta kulak iltihabı vardı sanırım tekrarladı dün akşamdan beri sol kulağım zonkluyordu bugün acilen dr.a gittim 2 antibiyotik hap ve 1 tanede antibiyotik damla verdi tamda yumurtlama günüme denk gelmesi çok kötü bir tesadüf oldu acaba bu dönmede kullanacağım antib.ler zararlı olurmu gerçi şuan daha yumurtam çatlamamıştır bile bilmiyorum ama kafamı kurcalıyo dünden beri bu durum yaa 🙁[/sıze]
selam desen ecce nasilsiniz
evet cnm hava baya sicak hic keyfini kacirma cnm zaten akintin oldugu zamanlar iliskiye girdigini söyledin dur hemen öyle morelini bozma cnm ya ben senden cok ümitliyim bu ay sende var biseyler icime doguyoriyidir be canım ne olsun gezdik dolaştık geldik ,hava çok sıcaktı.
Test yapacam ama ketfim kaçtı çünkü akıntım bitti...
desenn ordamisin gülümmmm !!!!!!
tamam cnm oyna sen az kafan dagilmis olur hem ben buralardayimburdayım cnm.farmvill oynuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?