sılam_nisa Hamiş Melek 24 Nisan 2010 #51.891 GÜLYÜZLÜM' Alıntı: sevilay cnm ben cikiyorum namaz vakti yaklasti allaha emanet ol görüsürüz sonra bye Genişletmek için tıkla ... öpüldün canım kendine iyi bak hayıorlı haberlerle buluşmak dileğiyle
GÜLYÜZLÜM' Alıntı: sevilay cnm ben cikiyorum namaz vakti yaklasti allaha emanet ol görüsürüz sonra bye Genişletmek için tıkla ... öpüldün canım kendine iyi bak hayıorlı haberlerle buluşmak dileğiyle
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 24 Nisan 2010 #51.892 GÜLYÜZLÜM' Alıntı: insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh cnm Genişletmek için tıkla ... DUAlarım seninle haytımm..
GÜLYÜZLÜM' Alıntı: insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh cnm Genişletmek için tıkla ... DUAlarım seninle haytımm..
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 24 Nisan 2010 #51.893 gizemli kis sende allaha emanet ol cnm insallah bebisin seninledir yine görüsmek üzere hoscakal cnm
sılam_nisa Hamiş Melek 24 Nisan 2010 #51.894 gizemli kıs' Alıntı: 2 yıllık ewliyim canım evet ilk bebeqim olcak daha 😀 Genişletmek için tıkla ... Allahım hayırlısını nasip etsin canım inşallah en kısa zamanda gelir meleğin döbişine konu verir
gizemli kıs' Alıntı: 2 yıllık ewliyim canım evet ilk bebeqim olcak daha 😀 Genişletmek için tıkla ... Allahım hayırlısını nasip etsin canım inşallah en kısa zamanda gelir meleğin döbişine konu verir
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 24 Nisan 2010 #51.895 gizemli kıs' Alıntı: DUAlarım seninle haytımm.. Genişletmek için tıkla ... saol gülüm benimde sende ve tüm istiyenlerde insallah 🙂 allah insallah bu ay bizi sevindirir dularimizi kabul eyler mevlam insallah
gizemli kıs' Alıntı: DUAlarım seninle haytımm.. Genişletmek için tıkla ... saol gülüm benimde sende ve tüm istiyenlerde insallah 🙂 allah insallah bu ay bizi sevindirir dularimizi kabul eyler mevlam insallah
sılam_nisa Hamiş Melek 24 Nisan 2010 #51.896 bende çıkıyom canlar yemek vakti geliyo hadi öpüldünüzzzz bye!!!
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 24 Nisan 2010 #51.897 sevilay76' Alıntı: öpüldün canım kendine iyi bak hayıorlı haberlerle buluşmak dileğiyle Genişletmek için tıkla ... insallah cnm hayirli haberlerle bulusuruz bizimde adimiz hamis anne olur bu ay insallah bye cnm
sevilay76' Alıntı: öpüldün canım kendine iyi bak hayıorlı haberlerle buluşmak dileğiyle Genişletmek için tıkla ... insallah cnm hayirli haberlerle bulusuruz bizimde adimiz hamis anne olur bu ay insallah bye cnm
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 24 Nisan 2010 #51.898 GÜLYÜZLÜM' Alıntı: gizemli kis sende allaha emanet ol cnm insallah bebisin seninledir yine görüsmek üzere hoscakal cnm Genişletmek için tıkla ... sende haytım alalha emanet ol inş öleyidir grüşürüz canım
GÜLYÜZLÜM' Alıntı: gizemli kis sende allaha emanet ol cnm insallah bebisin seninledir yine görüsmek üzere hoscakal cnm Genişletmek için tıkla ... sende haytım alalha emanet ol inş öleyidir grüşürüz canım
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 24 Nisan 2010 #51.899 GÜLYÜZLÜM' Alıntı: saol gülüm benimde sende ve tüm istiyenlerde insallah 🙂 allah insallah bu ay bizi sevindirir dularimizi kabul eyler mevlam insallah Genişletmek için tıkla ... amin canım amin herkese nasip etsin rabbim
GÜLYÜZLÜM' Alıntı: saol gülüm benimde sende ve tüm istiyenlerde insallah 🙂 allah insallah bu ay bizi sevindirir dularimizi kabul eyler mevlam insallah Genişletmek için tıkla ... amin canım amin herkese nasip etsin rabbim
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 24 Nisan 2010 #51.900 sevilay76' Alıntı: bende çıkıyom canlar yemek vakti geliyo hadi öpüldünüzzzz bye!!! Genişletmek için tıkla ... görüşürüz haytım afiyet olsun sende öpüldün by by
sevilay76' Alıntı: bende çıkıyom canlar yemek vakti geliyo hadi öpüldünüzzzz bye!!! Genişletmek için tıkla ... görüşürüz haytım afiyet olsun sende öpüldün by by