Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sultan
selzeh
yoncax
ebruaker
efsun
fatoş
mrs.m
yazesintisi
yazgüneşi
desen
semra
duygum
eyşan
kışgünesi
butterfly
ela
kızlarrr sizleri okadar özlüyorumkiii takım arkadaşlarım benmeski sohbetlerimizii... şimdi çoğunuz hamişsiniz tek değilsiniz hatta bi kısmınız bebeişlerini kucağınıza bile aldınız sizleri çokkk seviyorumm inşş bi gün yine buluşuruz bi topik altında eskiyi özleyenler bi gün yine buluşuruz kim bilirr içimden geldi isimlerinizi yazıp bunları sölemekkk

bende özlüyorum gerçekten , ne kaynatırdık değil mi? Yeniler alınmasın sakınnn,şimdi de güzel sohbetler ama eskinin tadı da başkaydıııı..butterfly bebeğini kaybetmişti nasıl acaba?sultan delisi nerelerde🙂yoncax doğum yapmış geçen tesadüf okudumm, ya fatoşşş ahh fatoşummm canımm özledim valla ,nurci vardı , hestia vardı .......
[sıze=3]aaa desen gelmiiişşş[/sıze]
[sıze=3]hoşgeldin canıııııııııııım bende seni bekliyordum:ehi:[/sıze]
canım telfndan bağlanmaya çalıştım ama olmadı demek aktif göründüm o arada ama ben okuyamadım

[sıze=3]canım benim inşallah olacak tabiki.bende 11.günden itibaren ovulasyon testi yapmaya başladım 14.gün çok silik çizgi çıktı 15.gün tamamen koyu renk çıktı yani dün bizde değerlendirdik tabi :meri: Bugünde yapıcam bakalım yine koyuluk olacakmı? Yalnız şöyle bi durum oldu bende orta kulak iltihabı vardı sanırım tekrarladı dün akşamdan beri sol kulağım zonkluyordu bugün acilen dr.a gittim 2 antibiyotik hap ve 1 tanede antibiyotik damla verdi tamda yumurtlama günüme denk gelmesi çok kötü bir tesadüf oldu acaba bu dönmede kullanacağım antib.ler zararlı olurmu gerçi şuan daha yumurtam çatlamamıştır bile bilmiyorum ama kafamı kurcalıyo dünden beri bu durum yaa 🙁[/sıze]

ben çift çizgi göremedim bu akşamda yapıcam daha yapmıcam , ama çalışmaya devam tabii
bence ilacı kullanaibilirsin normalde regl tar. Geçene kadar genel kural geçerlidir, bilmeden yaptığının zararı olmazz

ama sen yine sor kadın doğumcuna tatlım ,sakın ben dedim diye kullanma ,allah korusun bi zararı olursa .

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:

aslıgökçe ...................... 27 Nisan
Eminegelin .................. 28 Nisan
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
Yazgulu24.......................6 Mayıs
ecce ............................... 6 Mayıs
azade..............................6 Mayıs
ayyüzlü.........................5-6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Lalezar........................ 16-17 Mayıs
dentnurse......................20 Mayıs
Nur85 .......................... 20 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
nurci ..............................23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14................................ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

Geri