Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyidir be canım ne olsun gezdik dolaştık geldik ,hava çok sıcaktı.

Test yapacam ama ketfim kaçtı çünkü akıntım bitti...
benim gülümün keyfimi kaçmış al bendende o kadar.....benimde akıntılarım azaldı...reglin ayak seslerini duyar gibiyim oysa önceki gün öyle bir akıntım olmuştuki yumurtlama günlerimde bile öyle akıntı yaşamadım oooffff yaaaaa üüühhhüüü üüüühhhüüü
inşallah sen bu ay hamile kalırsın

yahu ne bu böyle keyfi kacan kacana az direncli olun benim canim yokmu bakin vallahi yine bu ay hic takmadim hatta pekte aklima getirmedim bebek konusunu

yok gülüm herif calisiyor biz aksam yemegimizi yedik kizimla yenide disardan geldim bi bakiyim dedim yeni geldim bende zaten:meri:

yahu ne bu böyle keyfi kacan kacana az direncli olun benim canim yokmu bakin vallahi yine bu ay hic takmadim hatta pekte aklima getirmedim bebek konusunu
nedense o kafaya takmama durumu benim için geçerli değil....kafaya takmıcam dediğimde daha stres oluyorum oooffffff gündüz bebek düşüncesi yetmiyomuş gibi gecede kızancık seviyorum dün gece hastanededim sezaryan olmuş biri bebeği doğunca getirdile yavruuuuum yaaaaaa çok tatlıydı siyah siyah saçları vardı....neyse onu geçtim sonrada koca koca yemiş ağaçları üzerinde büyük büyük mor yemişler var galiba bana daha incir yolu görünüyo aman yaaaaaa şimdiden başlıyım barı yemeye baksana dün gece işaret geldi ....böyle siyah saçlı çocoğun olmasını istiyorsan biraz daha incir ye dendi galiba

vallahi galiba sen incir yiye yiye incir gözlü bir bebek dogurcan bu gidisle haa masallahhhh bacimaa ye anam yeee sendeki bu azime hastayim zaten hadi bakalim insallah bu ay faydasini yasarsin ve bekledigin son ayin olur sabretmekten baska bildigimiz yok cnm malsefki sabiredecez