Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

koydum canim onuda yaptim normal ince bi yastik kalcamin altina koyudm neyse artik bu ayda olmazsa diger aylar yine yine pes etmek yok artik

tamam artık gerisi allaha kaldı....inşallah hayırlı haber olur canım. yastığı biraz daha kalın seç, yüksekte kalırsan daha iyi olur. ben yüksek yastık altımdayken sağa sola döndüm. yüksek olunca ayak kaldırmaya gerek kalmıyor.

tamam cnm onuda bidahaki sefere yapiyim insallah bu ay oluverirde artik inan cok yorulmaya basladim:küstüm:

ne yalan söylüyüm bacim vallahi yorulma bi yanada artik hic yapasim yok ama bebek meselesi isin icine girince ay insan yapiyor yoksa inan artik cok yoruldum

canım ilişkiyi yaşarken bebek için diye düşünmeyin yoksa git gide ilişki canınız istemez hatta mideniz bile bulanabilir. lütfen önceliği gerçekten beraber olmak istediğinize verin. bebek sonrasında gelir allahın izniyle.

bacim ben ilk kizimda 4 ay boyunca kusmustum 4 aylik olunca karnimda durmustu bulantilarim onlar oluyor isin tatli kisimlari

canım, benim kızkardeşimde aynı sorunu yaşadı. sürekli çıkardı. ona benzemekten korkuyorum çünkü çalışınca çok zor. rabbim sağlık versin diye dua ediyorum. inşallah basit bir şekilde yaşarım.

evet cnm insallah senin bulantilarin tezden kesilir kuzum sen sagdece dinlenmene bak kuzum bide bol yogurt ye migde bulantisini hemen durduruyor

mrs.m canım aşermeler başladımı

canım ilk istediğim şey çilek oldu 🙂 habire çilek yiyorum. ama şu an hiçbir şey çekici gelmiyor. en sevdiğim şeyleri tad alarak yemiyorum.

evet cnm insallah senin bulantilarin tezden kesilir kuzum sen sagdece dinlenmene bak kuzum bide bol yogurt ye migde bulantisini hemen durduruyor

inşallahhhhh canım, hııı yoğurt iyi gelirmiş evet ama canım hiçççç istemiyor. sadece elma yiyebiliyorum o da rahatlatıyor.

canin istemese bile bi kasik al agzina bitanem cok rahatlatir

ay yerim beno böbüşüü kıyamam yaaa