Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyy canım kıyamam yaaaa sen de çekmişsin....ama herşey değer tabi. kokulara hassasiyetim var ya inşallah kötü olmaz. makarna pişerken nefret ettim ondan 🙂
evet her hamiste oluyor kesinlikle bir seyden nefret ediliyor 🙂.. bide bacim ben dogmumuda kendim tek basima yaptim hastanede oldu ama ailem felan kimse yoktu esimede is yerinden izin vermediler kaynana kaynata zaten gelmediler anliycagim baya zor seyler yasamistim hemde 18 yasimdaydim dogum yaparken anneee nerdesin yanima gel diye bagirarak aglamistim:cry:

ay yüzlüü güle güle cnm gidiyosun snaırımm grşz sonraa

🙂 evetttttt ye teyzesi inşallahhhhh sağlıkla doğsun da.

hadiiiiii ne güzel

olsun canım işine bak sen.... sen varya sen tatlı şeyyy nasıl da bilirmiş beniiii
cnmm saoolll fıstığımm ii olmanıza çok sevindim bol bol yemeye çalış cnm dikkat et kendinee ve bebişimizee

selam cnm nasilsin iyimisin 🙂
iim cnm saoll sen nasılsınnn biraz yorgunsun snaırım😀
ama inş meleğin gelir annesi bu ay değer yorgunluklara

ay yüzlüü güle güle cnm gidiyosun snaırımm grşz sonraa

cnmm saoolll fıstığımm ii olmanıza çok sevindim bol bol yemeye çalış cnm dikkat et kendinee ve bebişimizee

iim cnm saoll sen nasılsınnn biraz yorgunsun snaırım😀
ama inş meleğin gelir annesi bu ay değer yorgunluklara
evet bacim artik cok yoruluyorum inan gücüm kalmadi ya insallah bu ay degerde az dinlenmeye cekilirim bende:ehi:

nur cnm snein durumlar nasil iyimi
iidir cnm yaa nolsun reglim bitti çalışmlaar başlıcak inşş😀
beklicez sabırlaa yaa inşş yaklaşmıştıer zamanımız cnm inşş bizlerde ann oluruzz sende ikinci ekez bu mutluluğu tadarsın inşş bu anneler gününü yanlız geçirmem de meleğim annesine anneneler günü hediyesini vermiş olurr duam bu cnmm

Geri