Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

annaaaaaammm hamişimmm benim ağzından ball damlıyoo inşallah yaaa..sen nasılsın dinleniyosun dimi..sakın ağır şeyler yapmaa

inşallahhhhhh canımmmm hepiniz patır patır en alt listeye dökülün inşallahhhhh...
iyiyim çok şükür canım evet dinleniyorum. yok canım bırak ağırı hiç iş yapmıyorum desem yeridir. aslında ev çok pislendi rahatsızlık duyuyorum ama napayım dinlenmem şart. belki bir temizlikçi ayarlarım.

bacim dün iliski yaptik ve hic idrara cikmadim bugünde ovulasyon testi aldim yaptim hemen ciktii neler yapicam bana bi anlat ne olurr:meri:

kız ben senin heyecanını yerimmmm 🙂

tamam bugün de çalışmaya devam....çift çizgiyi gördüğün 3 gün çok önemli. bugün,yarın ve çarşamba gününü sakın atlamayın haaa. bu arada eşini tatlılarla besle, ona keçiboynuzu pekmezi falan içir. canım sadece birbirinizi gerçekten istediğiniz için birlikte olun yani bebek fikri olmasın çünkü beyni meşgul ediyor bu bebek fikri. gayet rahat ol. ilişkiden sonra hemen kalçanın altına kalın yastık koy, ben kanepe yastığı koymuştum epey yüksekti. sonra 10 dakika sağa 10 dakika sola dönerek yat. ama hiç kalkma sakın. duşunu ertesi gün ve ılık olarak al. sıcak su iyi değilmiş spermeleri öldürürmüş. allah yadımcın olsun inşallahhhhhhhhh.

ya ben de heyecanladımmmmmm

varmı sende belirti peki

vala canım kasıklarda agrı mide bulantısı istfra göğüslerimde ağrı ve kilo almayı 2 senedir çalışıyodum ama bu ay kilo aldım ve göbegimde pembe çizgiler var biraz ümitlendim çünkü benim adet olmadan 1 hafta öncesinden ayaklarım agrır ve adet olurum ama bu ay olmadı bakalım 2 tür sonucuda hazırladım kendimi hakkımzda hayırlısı

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım