canlarım benim acil çıkmam gerekti anneme kadar gidicem hepinizi öptm sonra grüşmek üzere by.

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

Rabbim gönlümüze göre versin inşallah...
ben evlenmeden önce hapla korunmaya başlamıştım, evlendikten 1 ay sonra, çevremdekilerin baskısıyla bıraktım, herkes çocuğun olmaz hemen bırak filan dedi.
bende doğrusu hemen olmaz diye düşündüm bi kaç ay geçer sandım. ama o ay hamile kaldım 🙂 5 haftalıkken düşürdüm maalesef. ilk haftalardan itibaren kanamam oluyordu. doktorumda dedi 6 haftalık olduktan sonra rahatlarsın ama maalesef 5 haftalıkken düşürdümrabbim o günleri bidaha yaşatmasın çok zordu. doktor 3 ay korunun dedi ben 2 ay zor dayandım 🙂 kürtajdan sonra çook istiyorum yaa
ah canim insallah öyle olur iki cizgi nasil sevindirdi beni bir bilsen hamis olmasam bile yumurtlamama cok sevindim :meri:iyiyim canım ama sen benden daa iyisin bakıyorum yumurtlamışsınn..hadi hayırlısı önümüzdeki ay hamiş haberini alırız inşallah
inşallah gebelik testinde de çift çizgiyi yakalarsın canımmmah canim insallah öyle olur iki cizgi nasil sevindirdi beni bir bilsen hamis olmasam bile yumurtlamama cok sevindim :meri:
bacimmmmmm ben yarindami yapiyim testi 3 gün boyunca hep yapicammi bacimmkız ben senin heyecanını yerimmmm 🙂
tamam bugün de çalışmaya devam....çift çizgiyi gördüğün 3 gün çok önemli. bugün,yarın ve çarşamba gününü sakın atlamayın haaa. bu arada eşini tatlılarla besle, ona keçiboynuzu pekmezi falan içir. canım sadece birbirinizi gerçekten istediğiniz için birlikte olun yani bebek fikri olmasın çünkü beyni meşgul ediyor bu bebek fikri. gayet rahat ol. ilişkiden sonra hemen kalçanın altına kalın yastık koy, ben kanepe yastığı koymuştum epey yüksekti. sonra 10 dakika sağa 10 dakika sola dönerek yat. ama hiç kalkma sakın. duşunu ertesi gün ve ılık olarak al. sıcak su iyi değilmiş spermeleri öldürürmüş. allah yadımcın olsun inşallahhhhhhhhh.
ya ben de heyecanladımmmmmm
insallah bacim ne olur bana dua et senin duana cok ihtiyacim var 🙂inşallah gebelik testinde de çift çizgiyi yakalarsın canımmm
bacimmmmmm ben yarindami yapiyim testi 3 gün boyunca hep yapicammi bacimm
insallah bacim ne olur bana dua et senin duana cok ihtiyacim var 🙂
selam kızlarrr