hg cnm nasilsinnnselammm ben geldim yeni hamişimiz olmuşş çooookkkk sevindim pitensesim allah tamamına erdirsinnn

hg cnm nasilsinnnselammm ben geldim yeni hamişimiz olmuşş çooookkkk sevindim pitensesim allah tamamına erdirsinnn

inşallah canım..sanada hoşgeldin diyemedim...aramıza hoşgeldin inşallah en yakın zamanda seninde hamilelik haberini alırız..hoşgeldin canım inş olmazsın ve hamilelik haberlerini alırız canım
annaaaaaammm hamişimmm benim ağzından ball damlıyoo inşallah yaaa..sen nasılsın dinleniyosun dimi..sakın ağır şeyler yapmaa
iyiyim canım ama sen benden daa iyisin bakıyorum yumurtlamışsınn..hadi hayırlısı önümüzdeki ay hamiş haberini alırız inşallahhg cnm nasilsinnn![]()
inşallah canım..sanada hoşgeldin diyemedim...aramıza hoşgeldin inşallah en yakın zamanda seninde hamilelik haberini alırız..

varmı sende belirti pekihoşbulduk canım benimde senden 1 gün sonra adet zamanım bakalım nolcak inş hayatım hepimiz kavuşuruz![]()
bacim dün iliski yaptik ve hic idrara cikmadim bugünde ovulasyon testi aldim yaptim hemen ciktii neler yapicam bana bi anlat ne olurr:meri:
varmı sende belirti peki
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canımvala canım kasıklarda agrı mide bulantısı istfra göğüslerimde ağrı ve kilo almayı 2 senedir çalışıyodum ama bu ay kilo aldım ve göbegimde pembe çizgiler var biraz ümitlendim çünkü benim adet olmadan 1 hafta öncesinden ayaklarım agrır ve adet olurum ama bu ay olmadı bakalım 2 tür sonucuda hazırladım kendimi hakkımzda hayırlısı