Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yns yasmn cnm hoşgeldin nasılsın cnm bebişte iidir inşş
yaa sana preseedi sorcam gerçi selzehle epey ayrıntışı konuştum ama bide senden yorum aliim tatlım tam olarak khangi gün kulandın ovulasyon testiylemi kullnamıştın bşde mantar falan yapabilir die duydum sende oldumu öle bişiii biraz anlatırsan çok sevinirim cnm

ya ben bi de et yemem pasta yemem şekerli şeyleri sevmem kola içmem yağlı yiyemem milletin oo bayıldığı cipslerin falan tadını bilmem..balık sebze meyve ve baklagille beslenirim..buna rağmen 30 kilo aldım

Ben de yemeyi abartmam aburcuburla da çok aram yoktur ama herşeyi yerim 2 sene önce evlenmeden 46 kiloydum Kilom genelde 47-48 dir, 3 kilo aldım oturmuştu ama son iki aydır artmaya başladı51-52 ama artacağa benziyor.
COZY
senin çocuğun var mı başka..kaç yaşındasın tatlım??

Ben 35 yaşındayımi 2 yıldır evliyim çocuğum yok 14-15 aydır uğraşıyoruz, eşimin sperm sayısı düşük o yüzden iki aşılama yaptırdık şimdi serbest takılıyoruz, daha doğrusu bu sorundan takılamıyoruz🙂

tatlım 35-37 den sonra yumurta kalitesi düşüyor..elini biraz çabuk tut..imkan varsa tüp bebeğe gir hemen beklemeyin..bak ben gerçi elde olmayan sebeplerden ama geç kaldım uğraşıyorum şimdi..sen benden 4 yaş küçüksün daha avantajlısın..elinden geldiğince hızlı olmaya çalış..