inşallah duzelır canımm meryemm şımdı doktora gıdınce bana altan bakar kesın bebek varsa zarar olurmu sence
COZY
senin çocuğun var mı başka..kaç yaşındasın tatlım??
COZY
ağızdan aldığın ilacın adını yazsana bana canım..bir de vaginanda bulunan mantarın cinsini adını..
candida basit bir mantar..iyileşmemesi için bir sebep yok zolax'ın kaçlığını içtin??Şehnazcığım mantar candida,
Önce zolax ve neo penetran kullandım olmadı, biokadine geçtim
şimdi biokadini 15 güne tamamlayacağım ve tekrar zolax verdi
ya ben bi de et yemem pasta yemem şekerli şeyleri sevmem kola içmem yağlı yiyemem milletin oo bayıldığı cipslerin falan tadını bilmem..balık sebze meyve ve baklagille beslenirim..buna rağmen 30 kilo aldım
COZY
senin çocuğun var mı başka..kaç yaşındasın tatlım??
tatlım işte şeker yüklemesi yapılması gerekiyor..başka türlü anlaşılmaz..belirti var mıydı..aç kaldığında halsizlik çarpıntı ellerde titreme falan??ya şehnaz ben de 50 kilodan 65e çıkmıştım öyle.bende de olabilir mi acaba.zor kilo veriyordum bi de ha bire alıyordum
tatlım 35-37 den sonra yumurta kalitesi düşüyor..elini biraz çabuk tut..imkan varsa tüp bebeğe gir hemen beklemeyin..bak ben gerçi elde olmayan sebeplerden ama geç kaldım uğraşıyorum şimdi..sen benden 4 yaş küçüksün daha avantajlısın..elinden geldiğince hızlı olmaya çalış..Ben de yemeyi abartmam aburcuburla da çok aram yoktur ama herşeyi yerim 2 sene önce evlenmeden 46 kiloydum Kilom genelde 47-48 dir, 3 kilo aldım oturmuştu ama son iki aydır artmaya başladı51-52 ama artacağa benziyor.
Ben 35 yaşındayımi 2 yıldır evliyim çocuğum yok 14-15 aydır uğraşıyoruz, eşimin sperm sayısı düşük o yüzden iki aşılama yaptırdık şimdi serbest takılıyoruz, daha doğrusu bu sorundan takılamıyoruz🙂