M meryem214434 Aktif Üye Üye 28 Nisan 2010 #54.191 eminegelin' Alıntı: herkeze selalarr,,, Asligökceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok sevindim canim benim yaaaa.... bacilarim ben kirmizi karti yedim, bu ayda oyun di$iyim :-((( Genişletmek için tıkla ... canım benim yaa olsun o geleceği zamanı bilir zamanı bu ay değilmiş inşaallah bi dahaki ay gelir
eminegelin' Alıntı: herkeze selalarr,,, Asligökceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok sevindim canim benim yaaaa.... bacilarim ben kirmizi karti yedim, bu ayda oyun di$iyim :-((( Genişletmek için tıkla ... canım benim yaa olsun o geleceği zamanı bilir zamanı bu ay değilmiş inşaallah bi dahaki ay gelir
izgil85 Hamiş Melek 28 Nisan 2010 #54.192 Lara74' Alıntı: Hosgeldin Izgilim🙂Insallah gülüm.Iyi haberi duydunda geldin dimi?Bende Izgilim nerde kaldi ki diyordum Genişletmek için tıkla ... evet kuşuuuuuum geldim sabahtan beri gire çıka gire çıka bi hal oldum ama değdi yaaaaaa çok şükürrrr mrs m.' Alıntı: amiiiiinnnnnnnnn inşallahhhhhh hepiniz sırayla dökülün canlarım benim Genişletmek için tıkla ... ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh canım ya içime çok pis sevinç umut mutluluk vb vb duğdu heeeeee
Lara74' Alıntı: Hosgeldin Izgilim🙂Insallah gülüm.Iyi haberi duydunda geldin dimi?Bende Izgilim nerde kaldi ki diyordum Genişletmek için tıkla ... evet kuşuuuuuum geldim sabahtan beri gire çıka gire çıka bi hal oldum ama değdi yaaaaaa çok şükürrrr mrs m.' Alıntı: amiiiiinnnnnnnnn inşallahhhhhh hepiniz sırayla dökülün canlarım benim Genişletmek için tıkla ... ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh canım ya içime çok pis sevinç umut mutluluk vb vb duğdu heeeeee
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 28 Nisan 2010 #54.193 aslıgökçe' Alıntı: rabbim dualarımı duydu sonunda kızlar HAMİLEYİMMMM Genişletmek için tıkla ... tebrık ederım canımmmm cooook sevındım allahım saglıklı bır gebelık nasıp etsın ınsallah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhhh
aslıgökçe' Alıntı: rabbim dualarımı duydu sonunda kızlar HAMİLEYİMMMM Genişletmek için tıkla ... tebrık ederım canımmmm cooook sevındım allahım saglıklı bır gebelık nasıp etsın ınsallah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhhh
Lara74 Daimi Üye Üye 28 Nisan 2010 #54.194 mrs m.' Alıntı: canım hayırlısı olsun demek ki senin meleğinin daha vakti var annesi, inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelir canım. hoşgeldin laracımmm evet yaaa çok güzel bir haber tamam canım kolay gelsin görüşürüzzzz Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum gülüm.Iyimisin canim?Dinleniyorsun dimi?Hafiften kanaman varmis okudum.Insallah Allahim bebisini sana bagislar birtanem.Aklim,dualarim hep sende.
mrs m.' Alıntı: canım hayırlısı olsun demek ki senin meleğinin daha vakti var annesi, inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelir canım. hoşgeldin laracımmm evet yaaa çok güzel bir haber tamam canım kolay gelsin görüşürüzzzz Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum gülüm.Iyimisin canim?Dinleniyorsun dimi?Hafiften kanaman varmis okudum.Insallah Allahim bebisini sana bagislar birtanem.Aklim,dualarim hep sende.
eminegelin Yeni Üye Üye 28 Nisan 2010 #54.195 DESEN' Alıntı: ben çıkıyorum eğitime gitmem lazımmm, EMİNEGELİN yeni tarihini ekletirsin ben bilemedim ekleyemedim canım hoşçakalııınnn Genişletmek için tıkla ... gülegüle canim, ben daha sonra bildiririm günümü... Lara74' Alıntı: Üzülme eminem.Bence senin bebis türkiyeden gelmeye niyetli Genişletmek için tıkla ... galiba öyle.... Incire baslicam kesinn... eskiden bu kadar takmiyordum ama, artik yavas yavas üzülmeler basladim :-((( mrs m.' Alıntı: canım hayırlısı olsun demek ki senin meleğinin daha vakti var annesi, inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelir canım. Genişletmek için tıkla ... evt canim hayirlisi olsun...bu ay tam gaz calismalar devam... Haziranda doktorda rutin kontrollüm var... olmassa bidaha bi kontrol yaptiririm....
DESEN' Alıntı: ben çıkıyorum eğitime gitmem lazımmm, EMİNEGELİN yeni tarihini ekletirsin ben bilemedim ekleyemedim canım hoşçakalııınnn Genişletmek için tıkla ... gülegüle canim, ben daha sonra bildiririm günümü... Lara74' Alıntı: Üzülme eminem.Bence senin bebis türkiyeden gelmeye niyetli Genişletmek için tıkla ... galiba öyle.... Incire baslicam kesinn... eskiden bu kadar takmiyordum ama, artik yavas yavas üzülmeler basladim :-((( mrs m.' Alıntı: canım hayırlısı olsun demek ki senin meleğinin daha vakti var annesi, inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelir canım. Genişletmek için tıkla ... evt canim hayirlisi olsun...bu ay tam gaz calismalar devam... Haziranda doktorda rutin kontrollüm var... olmassa bidaha bi kontrol yaptiririm....
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 28 Nisan 2010 #54.196 izgil85' Alıntı: heeee bacım vallaha süper oldu heeeeee yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Genişletmek için tıkla ... izgilllllllll sınav sonucları acıklanmıs canım okulun sıtesınden bakıver
izgil85' Alıntı: heeee bacım vallaha süper oldu heeeeee yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Genişletmek için tıkla ... izgilllllllll sınav sonucları acıklanmıs canım okulun sıtesınden bakıver
izgil85 Hamiş Melek 28 Nisan 2010 #54.197 AZADE' Alıntı: allaha şükürler olsun bir hamişimiz daha oldu... ne mutlu sana aslıcım darısı başımıza inşallah.... çok sevindim çoook zaten belliydi..... bu arada herkese selamlar..... Genişletmek için tıkla ... selamlar canım hoşgeldin nasılsın bakiiiim varmı sende bi gelişme
AZADE' Alıntı: allaha şükürler olsun bir hamişimiz daha oldu... ne mutlu sana aslıcım darısı başımıza inşallah.... çok sevindim çoook zaten belliydi..... bu arada herkese selamlar..... Genişletmek için tıkla ... selamlar canım hoşgeldin nasılsın bakiiiim varmı sende bi gelişme
izgil85 Hamiş Melek 28 Nisan 2010 #54.198 tatlı cadım' Alıntı: izgilllllllll sınav sonucları acıklanmıs canım okulun sıtesınden bakıver Genişletmek için tıkla ... ahaaaaaaaaaaaa ciddimisin kısssssssssssssssssssssssss tc numaran olmadan nası bakiiiiiiim ayyyyyyyyyyyyy duuur dur bakıyom
tatlı cadım' Alıntı: izgilllllllll sınav sonucları acıklanmıs canım okulun sıtesınden bakıver Genişletmek için tıkla ... ahaaaaaaaaaaaa ciddimisin kısssssssssssssssssssssssss tc numaran olmadan nası bakiiiiiiim ayyyyyyyyyyyyy duuur dur bakıyom
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 28 Nisan 2010 #54.199 emınecım bıdahakı aya ınsallah umutlarımız hayırlsı olsun..... yazım gulum hosgeldın nasılsın canım?
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 28 Nisan 2010 #54.200 izgil85' Alıntı: ahaaaaaaaaaaaa ciddimisin kısssssssssssssssssssssssss tc numaran olmadan nası bakiiiiiiim ayyyyyyyyyyyyy duuur dur bakıyom Genişletmek için tıkla ... tamam bak hadı tc nı gır yaz hemen ınsallah ıyıdır sonucların
izgil85' Alıntı: ahaaaaaaaaaaaa ciddimisin kısssssssssssssssssssssssss tc numaran olmadan nası bakiiiiiiim ayyyyyyyyyyyyy duuur dur bakıyom Genişletmek için tıkla ... tamam bak hadı tc nı gır yaz hemen ınsallah ıyıdır sonucların