herkeze selalarr,,,
Asligökceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok sevindim canim benim yaaaa....
bacilarim ben kirmizi karti yedim, bu ayda oyun di$iyim :-(((
canım benim yaa olsun o geleceği zamanı bilir zamanı bu ay değilmiş inşaallah bi dahaki ay gelir
herkeze selalarr,,,
Asligökceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok sevindim canim benim yaaaa....
bacilarim ben kirmizi karti yedim, bu ayda oyun di$iyim :-(((
evet kuşuuuuuum geldim sabahtan beri gire çıka gire çıka bi hal oldum ama değdi yaaaaaa çok şükürrrrHosgeldin Izgilim🙂Insallah gülüm.Iyi haberi duydunda geldin dimi?Bende Izgilim nerde kaldi ki diyordum![]()
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh canım ya içime çok pis sevinç umut mutluluk vb vb duğdu heeeeeeamiiiiinnnnnnnnn inşallahhhhhh hepiniz sırayla dökülün canlarım benim
tebrık ederım canımmmm cooook sevındım allahım saglıklı bır gebelık nasıp etsın ınsallah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhhhrabbim dualarımı duydu sonunda kızlar
HAMİLEYİMMMM
Hosbuldum gülüm.Iyimisin canim?Dinleniyorsun dimi?Hafiften kanaman varmis okudum.Insallah Allahim bebisini sana bagislar birtanem.Aklim,dualarim hep sende.canım hayırlısı olsun demek ki senin meleğinin daha vakti var annesi, inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelir canım.
hoşgeldin laracımmm evet yaaa çok güzel bir haber
tamam canım kolay gelsin görüşürüzzzz
ben çıkıyorum eğitime gitmem lazımmm, EMİNEGELİN yeni tarihini ekletirsin ben bilemedim ekleyemedim canım
hoşçakalııınnn
galiba öyle.... Incire baslicam kesinn... eskiden bu kadar takmiyordum ama, artik yavas yavas üzülmeler basladim :-(((Üzülme eminem.Bence senin bebis türkiyeden gelmeye niyetli![]()
canım hayırlısı olsun demek ki senin meleğinin daha vakti var annesi, inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelir canım.
izgilllllllll sınav sonucları acıklanmıs canım okulun sıtesınden bakıverheeee bacım vallaha süper oldu heeeeee yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
selamlar canım hoşgeldin nasılsın bakiiiim varmı sende bi gelişmeallaha şükürler olsun bir hamişimiz daha oldu...
ne mutlu sana aslıcım darısı başımıza inşallah....
çok sevindim çoook zaten belliydi.....
bu arada herkese selamlar.....
ahaaaaaaaaaaaa ciddimisin kısssssssssssssssssssssssss tc numaran olmadan nası bakiiiiiiim ayyyyyyyyyyyyy duuur dur bakıyomizgilllllllll sınav sonucları acıklanmıs canım okulun sıtesınden bakıver
tamam bak hadı tc nı gır yaz hemen ınsallah ıyıdır sonuclarınahaaaaaaaaaaaa ciddimisin kısssssssssssssssssssssssss tc numaran olmadan nası bakiiiiiiim ayyyyyyyyyyyyy duuur dur bakıyom