Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hosgeldin Izgilim🙂Insallah gülüm.Iyi haberi duydunda geldin dimi?Bende Izgilim nerde kaldi ki diyordum:ehi:
evet kuşuuuuuum geldim sabahtan beri gire çıka gire çıka bi hal oldum ama değdi yaaaaaa çok şükürrrr
amiiiiinnnnnnnnn inşallahhhhhh hepiniz sırayla dökülün canlarım benim
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh canım ya içime çok pis sevinç umut mutluluk vb vb duğdu heeeeee

canım hayırlısı olsun demek ki senin meleğinin daha vakti var annesi, inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelir canım.

hoşgeldin laracımmm evet yaaa çok güzel bir haber

tamam canım kolay gelsin görüşürüzzzz
Hosbuldum gülüm.Iyimisin canim?Dinleniyorsun dimi?Hafiften kanaman varmis okudum.Insallah Allahim bebisini sana bagislar birtanem.Aklim,dualarim hep sende.

ben çıkıyorum eğitime gitmem lazımmm, EMİNEGELİN yeni tarihini ekletirsin ben bilemedim ekleyemedim canım

hoşçakalııınnn

gülegüle canim, ben daha sonra bildiririm günümü...

Üzülme eminem.Bence senin bebis türkiyeden gelmeye niyetli:ehi:
galiba öyle.... Incire baslicam kesinn... eskiden bu kadar takmiyordum ama, artik yavas yavas üzülmeler basladim :-(((

canım hayırlısı olsun demek ki senin meleğinin daha vakti var annesi, inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelir canım.

evt canim hayirlisi olsun...bu ay tam gaz calismalar devam... Haziranda doktorda rutin kontrollüm var... olmassa bidaha bi kontrol yaptiririm....

Geri