bende nurcuma katılıyorum sen hamilesin cnm inşallah da alıcaz bu ay senden bu haberimidem bulanıyor
ayaklarım üşüyor
dolayısıyla çok tuvalete gidiyorum
akıntım yok denecek kadar azz
kasıklarımda pırpır hareketler var sanki bişeyler fıkırdıyo 🙂
bacaklarım ve belim ağrıyordu bu gün yok
bide çok afedersiniz ota ..ka ağlıyom bennn
ühüüüüüüüüüüüüüüü
midem bulanıyor
ayaklarım üşüyor
dolayısıyla çok tuvalete gidiyorum
akıntım yok denecek kadar azz
kasıklarımda pırpır hareketler var sanki bişeyler fıkırdıyo 🙂
bacaklarım ve belim ağrıyordu bu gün yok
bide çok afedersiniz ota ..ka ağlıyom bennn
ühüüüüüüüüüüüüüüü
canım bnm ya inş güzelim Rabbim duygularında yanıltamsın inşş öyle çok isterimki burda size bu haberi vermeyiamin cnm ben eminim bu ay sizden güzel haberler alıcaz mayısta hamile patlaması yaşanacak bo bol değerlendirin zamanı iyi çalışın bakemmmm
canım bnm ya inş güzelim Rabbim duygularında yanıltamsın inşş öyle çok isterimki burda size bu haberi vermeyi
preseddi kullnadım bi kere bakalım hayırlısıyla vesile olur inş cnmmm duaa bekliyoımm
kıslarr ben kaçtımm aeolunn hepinizz
öpüyorum grşzzz inşşş
kizlar ben bi yarim saat bi saat calisim, acarim yine... ho$ sohbetler ... öpüldünüz
hoşbuldum canım iyiyiz çok şükür artık karnım çıkmaya başladı.sen nasılsın cnm nasıl gidiyo bakalım çalışmalar
sende cnm aeo güle gülecanım bnm ya inş güzelim Rabbim duygularında yanıltamsın inşş öyle çok isterimki burda size bu haberi vermeyi
preseddi kullnadım bi kere bakalım hayırlısıyla vesile olur inş cnmmm duaa bekliyoımm
kıslarr ben kaçtımm aeolunn hepinizz
öpüyorum grşzzz inşşş
amin cnm çok iyi yaaa merak etme senin de meleğin en yakın zamnda gelecektir:meri:tamam fıstık kolay gelsinnn
ohhh ohhhh çok sevindimm rabbim kucağına aldığın günleride göstersin innşş
iyi gidiyo çalışmalarda fıstığımm tüplerim açıkmş çok şükür yumurtamda varmış bitek sperm testi kaldi inş yakında bebişimde gelicek tam olucak sevincimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?