midem bulanıyor
ayaklarım üşüyor
dolayısıyla çok tuvalete gidiyorum
akıntım yok denecek kadar azz
kasıklarımda pırpır hareketler var sanki bişeyler fıkırdıyo 🙂
bacaklarım ve belim ağrıyordu bu gün yok
bide çok afedersiniz ota ..ka ağlıyom bennn
ühüüüüüüüüüüüüüüü
midem bulanıyor
ayaklarım üşüyor
dolayısıyla çok tuvalete gidiyorum
akıntım yok denecek kadar azz
kasıklarımda pırpır hareketler var sanki bişeyler fıkırdıyo 🙂
bacaklarım ve belim ağrıyordu bu gün yok
bide çok afedersiniz ota ..ka ağlıyom bennn
ühüüüüüüüüüüüüüüü
canım bnm ya inş güzelim Rabbim duygularında yanıltamsın inşş öyle çok isterimki burda size bu haberi vermeyi
preseddi kullnadım bi kere bakalım hayırlısıyla vesile olur inş cnmmm duaa bekliyoımm
kıslarr ben kaçtımm aeolunn hepinizz
öpüyorum grşzzz inşşş
selamm ben geldim acil çıkmak zorundaydım nasılsınız bakalım ayşegülüm 4 haftalıkmış mercimeğim doktor keseyide gördü hemen zaten hcg baya yüksek çıkmış iyiymiş yani 242 çıktı hcg öyle yani ya ama ilk günden acaba bukadar uyku yaparmı ağzım açık geziyorum esneye esneye bi hal oldum
canım bnm ya inş güzelim Rabbim duygularında yanıltamsın inşş öyle çok isterimki burda size bu haberi vermeyi
preseddi kullnadım bi kere bakalım hayırlısıyla vesile olur inş cnmmm duaa bekliyoımm
öpüyorum grşzzz inşşş
öpüyorum grşzzz inşşş
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:hıms: izgil85 .......................... 30 Nisan sevilay76........................1Mayıs duygum_06.................... 5 Mayıs Yazgulu24.......................6 Mayıs ecce ............................... 6 Mayıs azade..............................6 Mayıs ayyüzlü.........................5-6 Mayıs tweety8378......................7 Mayıs canan58 ......................... 7 Mayıs Ayşegülll ........................ 8 Mayıs gülyüzlüm........................8 Mayıs Desen .............................. 9 Mayıs gül melek...........................10 Mayıs pembedüş..........................12 mayıs lara...............................14 Mayıs sabırsızım ..................... 14 Mayıs nisa27.............................15 Mayıs Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs dileğimm ...................... 16 Mayıs Lalezar........................ 16-17 Mayıs dentnurse......................20 Mayıs Nur85 .......................... 20 Mayıs sevgi55..........................20 Mayıs
2009 ANNE ADAYLARI zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr) eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr) Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr) @ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ................................. 24ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ) arzu85 .............................. 13 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ) dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ) Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ) Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ) askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr)
2010 ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr) kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr) niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr) selzeh ..................................... 20 şubat(şubat anne adayı süperrrr) Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr) mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr) pirenses.................................12 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe .............................27 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->