inşallah ayşegülcüm.... ben bu ay çörek tu karışımı yapmıştım 12 gün... yumurtlama düzeni bozmuştur diye şüpheleniyorum... neden ovülasyon testi yapmadı isem pişman oldum... akıntı namına tık yok... önceden olurdu... şimdi adete 1 hafta var ne öncesinde nede şimdi hiç akıntım olmadı... bakalım ne olmuş.....
inşallah canım, inşşalah.
dua et benim için olur mu canım.
ayyy ağlamaklıyım ben de.
eşim de çiçek göndermiş işyerime. biraz önce oldım.
"anne adayına" demiş....
öyle mutlu oldum ki. inşallah anne adayı ve anne olurum birgün.
hepimiz oluruz inşallah
sabırsızım inşallah hamıle kalırsın canım
aysegüüll inşallah rabbım herkesle bırlıkte en kısa zamanda bu duyguyu sana da yaşatır.benı çok mutlu ettın ve rahatlattın bugün.Allah gönlüne göre versin.beklmek çok zor bılıyorum ben 9 aydır beklıyorum sankı 9 yıl oldu ömrümden 9 yıl gitti
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:hıms: izgil85 .......................... 30 Nisan sevilay76........................1Mayıs duygum_06.................... 5 Mayıs Yazgulu24.......................6 Mayıs ecce ............................... 6 Mayıs azade..............................6 Mayıs ayyüzlü.........................5-6 Mayıs tweety8378......................7 Mayıs canan58 ......................... 7 Mayıs Ayşegülll ........................ 8 Mayıs gülyüzlüm........................8 Mayıs Desen .............................. 9 Mayıs gül melek...........................10 Mayıs pembedüş..........................12 mayıs lara...............................14 Mayıs sabırsızım ..................... 14 Mayıs nisa27.............................15 Mayıs Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs dileğimm ...................... 16 Mayıs Lalezar........................ 16-17 Mayıs dentnurse......................20 Mayıs Nur85 .......................... 20 Mayıs sevgi55..........................20 Mayıs
2009 ANNE ADAYLARI zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr) eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr) Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr) @ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ................................. 24ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ) arzu85 .............................. 13 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ) dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ) Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ) Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ) askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr)
2010 ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr) kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr) niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr) selzeh ..................................... 20 şubat(şubat anne adayı süperrrr) Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr) mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr) pirenses.................................12 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe .............................27 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr)
sabırsızım inşallah hamıle kalırsın canım
aysegüüll inşallah rabbım herkesle bırlıkte en kısa zamanda bu duyguyu sana da yaşatır.benı çok mutlu ettın ve rahatlattın bugün.Allah gönlüne göre versin.beklmek çok zor bılıyorum ben 9 aydır beklıyorum sankı 9 yıl oldu ömrümden 9 yıl gitti
aminnnnnnnnnnn allah razı olsun bitanem inş sende yarınki teste pozitif görürsünn canım benimmm sen mutlu olduysan ne mutlu bana hep gel tamam canımmbenim çok sevdim ben seni
bilmezmiyim hayatımm haaa ben 2 yıldırr neler çektimmm allah kimseye evlat hasreti yaşatmasın hepimize versin inş çifter çifter bebiş
çok iim canım tahmin ettiğin gibi beklemelerdeyiz.... yuvarlanıp gidiyoruz..... son bi kaç günü kalan arkadaşlara dua edeceğiz ... allah hayırlısını versin inşallah...